İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

30 k hitli domain ucuza satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zion

Misafir
peşin bilgi: sadece domaini satıyorum, sitede kullanılan scripti satmıyorum.

Merhabalar

Aslında gerçek hitini hiç bir zaman öğrenemediğim bir web sitesi var. Biraz geniş özetleyeyim:
servage.net'te host ediyordum, suspend yedim. sonra kendi serverlarımdan birisine aldım, orada da serverı sadece yarım gün çalıştırdı. diğer servera aldık (xeon 3.4, 4 gb ram) malesef onda da loadu 100'e çıkardı, günün yarısını down olarak geçirmesine sebep oldu.

yine de asıl rakamın 40-50K arası şeklinde olduğunu tahmin ediyorum.
başlığa 30 yazdım, zira emin değilim malesef.

serverı sürekli down ettiği için parkettim, iki gün peşpeşe 500 doları geçince parkingden de şutlandım.

site hakkında kısa bilgiler:
site tamamen "spam" arama motorudur. kullanılan script verilmeyecektir. ama arama motoru şeklinde kullanmak isteyenler olursa kendilerine script yazdırabilirler aynı seo yapısına sahip.

sitenin page rankı 4
çoğunlukla absürt spam içerdiği için adresi vermiyorum. PM ile detayları iletirim.

domain godaddy'de.

fiyat:
1000 YTL (pazarlıksız)

ne için kullanabilirsiniz?
tutacağını düşündüğünüz herhangi bir siteye yönlendirebilirsiniz, banlamayacağından emin olduğunuz bir parking varsa orda parkedebilirsiniz. (ben hepsinden banlandığım için artık parking kullanamıyorum)

neden bu kadar ucuz?
çünkü bu bir spam site ve banlanmama garantisi yok. üzerinde de hiç bir emeğim yok.

hit garantisi:
sadece 20k hite garanti veririm çünkü serverı yarım gün çalıştırdığı bir günde ölçebildiğim en yüksek hit buydu. diğer rakamların hepsi tahmindir.

bu satış sadece yarın akşama kadar geçerlidir. site detaylarını PM ile iletirim.

ps: tanımadığım, itraderına güvenmediğim kişilere site detaylarını göndermeyebilirim. bunun için üzgünüm ama malesef herkese güvenilmiyor.

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sitenin adresini pm ile gönderirmisiniz, adsense den banlımı?

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
scriptide versen güzel olurmustu ..

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
merakımı bağışlayın ama o siteye hit gelmesini sağlıyan o script ve spaw değilmi yani. hebelehubelehebbe.com adresinde o scripti kursak o ziyaretci o siteyede gelmiyicekmi aynı zamanda o domainden o scripti kaldırınca haliyle o domainin hiçbir değeri kalmıyıcak yanılıyormuyum ?

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam script vermessen o hitin düşeceğini düşünüyorum. ayrıca saldırı geliyor olamazmı ? loadları fırlattığını söylemişsin. scriptle birlikte satmayı düşünürsen bir demo ile toplam fiyatı gönderirmisin lütfen.

Z

Zion

Misafir
Arkadaşlar, scripti veremem malesef. Zira çok açık konuşayım; script ile beraber tek kişiye satarsam 5.000 usd fiyat çekerim. (Sebebini sormayın ama kısaca özetleyeyim; bu arama scriptiyle hiç banlanmadım. Tam 2 aydır parking parking dolaşan 15-20 K civarı hit alan pr 2 başka bir sitemde daha vardı, orada o script 3-4 aydır yayındaydı)
Scriptin bu kadar serverı yormasının sebebini de dileyen olursa açıklarım. İsteyen olursa scripti vermemekle beraber scriptte kullandığım, içinde 250 bin güncel keywordun bulunduğu veritabanını hediye ederim.

Site pr 3'ken de bu şekildeydi ama banlanmak yerine pr 4 oldu. Bunu yazmayı unutmuşum.
Siteye adsense koymadım, zira adsense konulacak bir site değil. kimseye de koymasını tavsiye etmem.
Site şu an exoclick'te parkingde. Exoclick iyi para verse satmazdım ama exo adam gibi para vermiyor diye biliyorum. Ve parkinglerden banlanmaktan sıkıldım.

Hitin düşeceğini ben de biliyorum, o yüzden fiyat ucuz. Ama kullanmasını bilen kişi zaten 1 haftada verdiği paranın iki katını çıkarır. Bu da iyi bir yatırım demektir. Peki ben niye yapmıyorum? Çünkü belirttiğim gibi "host edemiyorum, parkinglere güvenmiyorum."

İlgilenenlerin bir kısmına birazdan PM göndereceğim. Şu an msn'imde bi kaç alıcı var, onlarla konuşuyorum.

Z

Zion

Misafir
Arkadaşlar; PM ile daha fazla saçma sapan sorulara muhatap olmamak için siteyi şu an parkettiğim exoclick'in istatistiklerini gösteriyorum:

Bu da toplam hit istatistiği:

Parking siteleri genellikle hiti eksik sayar. Ama buna rağmen şu an hit 28920 gözüküyor. Bu rakam da gayet iyi bir rakam bu fiyatta bir site için. Bu arada siteyi sabah saat 6'da burada parketmeye başladım. Yani bu günlük hit değil, sabah 6'dan bu yana aldığı hit. Asıl rakamı siz tahmin edin.

daha önce de belirttiğim gibi; tanımadığım ve itraderına güvenmediğim kişilere PM atmıyorum, üzgünüm.

Z

Zion

Misafir
fiyatta indirim mümkün değil. siz bana bu kadar hitli siteyi bu fiyata bulun, ben size bunu bedava vereyim.

ayrıca file upload için kullanmanın da pek iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. zira bu domain daha çok parkinglerden para kazanmak ya da bir projeyi tanıtmak için kullanılabilir.

bu arada exoclick istatistiklerinde son durum: 33947
ki sabah parkedilen bir site için bu saatlere göre oldukça yüksek bir hit.
(ps: almadan önce alıcıya son kez istatistik screenleri gönderirim)

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyat konusu olsaydı alabilirdim. dosya yükleme sitesi gayet iyi olur düşüncesindeyim.
Tabi dosyalara açıklama yazdırmak, denetlemek ve listelemek şartlarıyla.
Fiyat konusunu yine gözden geçirmek istersen ben burda olurum, iyi satışlar

Z

Zion

Misafir
Arkadaşlar; pek çoğunuza PM göndermedim çünkü verebileceğim çok fazla ayrıntı yok malesef. Zira konunun en başında da yazmıştım; gerçek hitini inanın bilmiyorum.

Tekrar edeyim; sabah saat 6'da exoclick'e yönlendirdim, şu an itibariyle exoclick'te hiti 48.190 gözüküyor.

Aşağıda screen shotlar mevcut. Satın alan kişiye ödemeyi yapmadan hemen önce exoclick hesabımın şifresini de veririm, kendi gözleriyle görür. Domainle ve hit kaynaklarıyla ilgili verebileceğim maximum bilgi bu.

Almak isteyen "alıyorum" diye mesaj atar, msn'e ekleriz, detayları konuşuruz. Ödemeyi yaptıktan sonra da hesabına aktarırım.

Domainin fiyatıyla ilgili daha aşağıya düşmem imkansız. Ama taksit yapabilirim. (max 2)

Z

Zion

Misafir
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0

ilk mesajı okumadınız sanırım.

ayrıca son mesajda da belirttiğim gibi; site adresinin bir önemi yok. öyle premium bir domain falan değil. sadece hiti için satıyorum ve istatistikleri de alenen gösterdim. Lütfen ama lütfen domaini öğrenmek için PM istemeyiniz.
Almak isteyen "alıyorum" desin hepsi bu. Zira burada yazdıklarımın dışında da PM ile verebileceğim ekstra bilgi yok.

Bir de not: Domaini şimdi satmazsam gerekli değişiklikleri yapıp kendim kullanacağım. Şu an gelen son teklif 750 YTL şeklinde ama 900 ytl'ye bile vermeye niyetim yok. Bu kadar hitli bir site için 1000 ytl bile komik bir rakam çünkü.

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni uyelere boyle bi kısıtlama getirmek çok saçma umarim diğerlerine ornek oLmaz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.