D
deja-vu
Misafir
cemadak bende nx musterısıyım ne kadar tartıssak cozemeyız bu mevzuyu karısıkmı karısık ama hızlımı hızlı
hitix' Alıntı:6gb hatları var bu adamların?
bu tamamen sallama ve yalandır .
dejavu o adresi biliyorum
10mbps hat için telekomun aldığı para 2,100YTL/aylık bu adam sana nasıl 200e veriyor onu soruyorum ben zaten.
hadi 1000mbps aldı diyelim. 1mbps birim başı maliyetini düşürmek için
1000 mbps de 42,000YTL/aylık civarında. 1mbps = 42YTL yapıyor. 10mbps de 420ytl yapıyor en iyi ihtimallerle. karsız satış fiyatı. makineyi felan beleşe verirse karsız 420ytl oluyor
cemadak' Alıntı:benim kullandıgım hat 10mbit oldu bi cok kere merak etme ayrıca bir sürü nx le calısan dedicated veren yerler var lnwservers gibi forumda da bir cok kisi nx le calısıyor... sen inanmak istedigine inanabilirsin istersen sana bi kac serverdan yaptıgım dl resmi koyabilirim ?
toptan alınca indirim yaptıgını biliyorsun sanırım tt nin ? kaldıki nixcon maddi gücü yüksek bi firma ve 6gbit hatları oldugunu biliyorum.. müsterilerinde madur olucagını sanmıyorumhitix' Alıntı:zahir ağzına sağlık bunu soruyorum işte. biri açıklasın bana. o nixcon denen yerdeki hiçkimse açıklayamıyor. 2 milyara veriyor telekom 200 milyona veriyor bu adam.. nasıl oluyor söyleyin bana?
darXis' Alıntı:nixcon magdurlarını görürüz yakında ortamda