İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300mb alan 40gb bw yıllık 25 ytl sok kampanya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

deja-vu

Misafir
cemadak bende nx musterısıyım ne kadar tartıssak cozemeyız bu mevzuyu karısıkmı karısık ama hızlımı hızlı :)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
6gb hatları var bu adamların?
bu tamamen sallama ve yalandır arkadaşlar.

dejavu o adresi biliyorum
10mbps hat için telekomun aldığı para 2,100YTL/aylık bu adam sana nasıl 200e veriyor onu soruyorum ben zaten.

hadi 1000mbps aldı diyelim. 1mbps birim başı maliyetini düşürmek için
1000 mbps de 42,000YTL/aylık civarında. 1mbps = 42YTL yapıyor. 10mbps de 420ytl yapıyor en iyi ihtimallerle. karsız satış fiyatı. makineyi felan beleşe verirse karsız 420ytl oluyor

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kırmızı kar yağacağına inanmam
telekomun rakamları ortada. bu adam telekomdan daha aşağıda bi maliyete veremez olay budur.

D

deja-vu

Misafir
hitix' Alıntı:
6gb hatları var bu adamların?
bu tamamen sallama ve yalandır .

dejavu o adresi biliyorum
10mbps hat için telekomun aldığı para 2,100YTL/aylık bu adam sana nasıl 200e veriyor onu soruyorum ben zaten.

hadi 1000mbps aldı diyelim. 1mbps birim başı maliyetini düşürmek için
1000 mbps de 42,000YTL/aylık civarında. 1mbps = 42YTL yapıyor. 10mbps de 420ytl yapıyor en iyi ihtimallerle. karsız satış fiyatı. makineyi felan beleşe verirse karsız 420ytl oluyor

hitix :)
kımsenın ne kadar baglantıyı ne sekılde aldıgını bılemezsın turkıyede kullandıgın adsl 1.odtu den uydu bagl. olarak cıkmakta 2. baglantı ege den cıkmakta yunanıstan uzerınden ıtalyaya baglı 3. baglantıda su an bulgarıstan uzerınden cıkıcak halen kablo doseme ıslemlerı surmekte yapılan testte ıstanbuldan gecen omurga 100 mb ılk dosenen hat yapılan testlerde cıkan en yuksek rakam 90 mb cıvarında omurganın yetmemesı sebebıyle baglantıları kotalı hale getırdıler su an halen yedek omurga ıcın calısmalar surmekte baglantı kotalı oldukdan sonra bı nebze hızlanma oldu 512 adsl ıle 6 kb uploadı bı ara gecemıyoduk kotalı oldukdan sonra vaaadedılen rakama cıkabıldık 16 kb a kadar
gshdsl (bızım tabırle xsl) baglantıda adsl hattının baglı oldugu anlattıgım omurgayı kullanmakta

metro eternete gelınce tamamen farklı bı baglantı uzerınden gıtmekte adsl hattı ıle hıc bır baglantısı bulunmamakta .su an ıcınde telekom kaynaklı aldıgım bılgıde ana omurga zıncırlıkuyu kagıthane bolgesınden gecmekde..bu konu hakkında yeterlı bılgım yok bıldıgım kadarını anlattım.yanlısım olabılır kusura bakmayın

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konumuz türkiyenin hatlarının nerede çıktığı değil sanırım?
ayrıca yanlışların var bir daha araştırmanı tavsiye ederim.

son olarak da rakamları verdim arkadaşım. 10mbps hattı telekom denen yer 2milyara veriyor. bu adam 200milyona nasıl veriyor onu anlat bana türkiyenin çıkışları yerine.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cem-adak bu kadar insan dediğin 2 kişi . kullandığın hat 10mps olursa görürüm seni.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim kullandıgım hat 10mbit oldu bi cok kere merak etme :) ayrıca bir sürü nx le calısan dedicated veren yerler var lnwservers gibi forumda da bir cok kisi nx le calısıyor... sen inanmak istedigine inanabilirsin istersen sana bi kac serverdan yaptıgım dl resmi koyabilirim ?

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşım başka bişey soruyorum telekomun 2 milyara verdiği bu hattı bu adam nasıl 200 milyona veriyor? 10'da 1 fiyatına nasıl veriyor? üstelik bide pc veriyor.

bunu açıklayın bana?

az önce diyordun ki 10mbps yeni başladı şimdi diyorsun ki ben biçok kez kullandım. buda bi çelişki

D

deja-vu

Misafir
hitix.com bu arada konusmaya daldık herhalde

www.hitix.com
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.36 Server at hitix.com Port 80

:)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dejavu hitix.com denen yer benim değil
konumuz da bu değil.. adam gibi bi soru gelince başka yerlere çekmeyin konuyu

çok bilmiş arkadaşlar anlatın bana telekomun 2 milyara verdiği hattı bu adam 200 milyona bide pc vererek nasıl veriyor?

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
off ya algılama sorunun mu var ? neyse bastan anlatıyorum sana iyi dinle

ben 3 aydır nixconla calısıyorum 2. ayımda baglantılardan bazılarını 10mbit unmetered yaptılar benimkide onlardan biriydi taban baglantı yine 2mbit unmeteredı zamanla tüm serverları 10mbit unmetered yaptılar yeni stoklarda bugün sabah 8bucukta satısa cıktı ve taban baglantısı 10mbit unmetered hepsinin

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cemadak' Alıntı:
benim kullandıgım hat 10mbit oldu bi cok kere merak etme :) ayrıca bir sürü nx le calısan dedicated veren yerler var lnwservers gibi forumda da bir cok kisi nx le calısıyor... sen inanmak istedigine inanabilirsin istersen sana bi kac serverdan yaptıgım dl resmi koyabilirim ?

İspatlanacak birşey yok ,

Nixcon diye bir gerçek var bunun hepimiz farkına varalım artık ,

Almak isteyen elbette Nixcon dan alabilir,
Kişisel anlamda ben bunu Risk olarak görüyorum , Kendimi inandıramadığım bir yere müşterilerimi ikna etmemin mümkün olduğuna inanmıyorum bundan dolayı Nixcon dan almıyorum, piyasaya yeni girmiş bir DC den kısa vadede edilecek çıkarın uzun vadede zarar olarak dönebileceğine inanıyorum,

http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=336

Mantıki bir açıklama yapılmadan nixcon ile çalışmanın bence bir manası yok,

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zahir ağzına sağlık bunu soruyorum işte. biri açıklasın bana. o nixcon denen yerdeki hiçkimse açıklayamıyor. 2 milyara veriyor telekom 200 milyona veriyor bu adam.. nasıl oluyor söyleyin bana?

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hitix' Alıntı:
zahir ağzına sağlık bunu soruyorum işte. biri açıklasın bana. o nixcon denen yerdeki hiçkimse açıklayamıyor. 2 milyara veriyor telekom 200 milyona veriyor bu adam.. nasıl oluyor söyleyin bana?
toptan alınca indirim yaptıgını biliyorsun sanırım tt nin ? kaldıki nixcon maddi gücü yüksek bi firma ve 6gbit hatları oldugunu biliyorum.. müsterilerinde madur olucagını sanmıyorum

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaf üstad kavun karpuz değil bu toptan alınca indirim yapılsın hehehe
senin düşündüğünden çok daha ötelerini hesapladım ben indirim değil de
10Mbps 1$ ise
20Mbps 1,8$ felan oluyor

6Gbps hattın maliyei 202 milyar civarında
ttnet bunu 183milyar/aylık olarak veriyor minumum rakamdır bu
Tahmin edemeyeceğin kadar büyük firmalarda çalıştım ben ve hat alım satım işlerini maliyetini vs.. iyi bilirim emin ol.

55Mbps hattı aylık 4,5milyara çektirmiştik ki bunun altyapı maliyeti 10 kat daha fazla nerede ise.

6gbps var diyorsun adam o kadar mal mı ayda 183milyar verecek? kaldı ki bu dediğim 183milyarlık rakam Toprak Holginge verilen bir rakamdı. Nixcon gibi bi yere bu kadar indirim yapılacağını da sanmıyorum. Farzedelim ki yaptılar yine kurtarmıyor değerli arkadaşım hesapla göreceksin

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darXis' Alıntı:
nixcon magdurlarını görürüz yakında ortamda:)

%100 katılıyorum. 3-5 ay sonra da savunsunlar orayı bu şekilde görelim. Bu forumlarda en az 20 kişi ile bu tartışmaya girdim hiçbirisi yok şimdi. Olay ben haklıyım olayı değil

Aylık kirası 2 milyar hattın Çektirmesi, Altyapısı, Açtırma ücretleri dahil değil üstelik buna

Nasıl oluyor 200 milyona veriyor bu adam bi söyleyin? telekomdan 2 milyara alıp 15-20 milyar bağlantı parası verip 200milyona nasıl veriyor?

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki benim size bir sorum olacak.

Dediğiniz gibi kabul edelim herşeyi.Nixcon aylık yüzlerce milyar telekoma ödüyor ve karşılığında bizlerden onlarca milyar topluyor.

Peki hiç düşünen oldu mu bu adamlar aylardır nasıl bunu yapıyor diye?

Bir değil iki değil 10-11 aydır Nixcon sunucu satıyor bu fiyatlarla.Bu adamlar madem zarar ediyor neden satıyor?

Sizin bahsettiğiniz şekilde zararda olsalar,şimdiye trilyonu geçmişti zararları.Kim bile bile aylarca zararına iş yapar?

Ha Nixcon daha dün kurulan bir firma olsaydı tamam der ben de kuşkuyla bakardım.Ama adamlar bir senedir bu işi layıkıyla yapıyor.

Ve az önce görüştüğüm Serdar Bey'den herkesi tatmin edecek bir cevap aldım.Şu anda www.nixcon.com.tr de bir anket var.Anketin sonucuna göre datacenter'ın açık adresi verilecekmiş.

Bu arada şu anda www.nixcon.com.tr de trafik limiti görünmüyor.Unmetered bandwidht yazıyor tüm paketlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5