İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300mb alan 40gb bw yıllık 25 ytl sok kampanya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesele ping meselesi değil
mesele yurt-içi yurtdışu da değil

sorumu bir kez daha açıkca yazayım anlamadınız sanırım..

TÜRK TELEKOM A.Ş'NİN 10MBPS HAT İÇİN VERDİĞİ RAKAM = 2,100YTL
NIXCON DENEN YERİN 10MBPS HAT İÇİN VERDİĞİ RAKAM = 200YTL

nixcon denen yer türk telekomdan hat alıyor sonuçta değil mi???
kocaman bi eveeeeetttttttttt

peki 2100ytlye aldığı hattı 200ytlye nasıl veriyor?
bööö :)
işte işin esprisi burada

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cemadak' Alıntı:
üstteki mesajlarımı oku diyorum ya sana basmıyormu ? öyle demek istemedim ve ne demek istedigimi acıkladım..

basmayan ne DC^'ne laf attım diye niye kızıyorsun

onlar sana karşı sallıyor sende müşteriye doğal bişey bu.

ben sana yazdım Nixcon sana 10Mbps verse bile ki veremez sen o fiyata verdiğin anda güüümmmlersin içeri göçersin.

hesapla bak doğru diyorum kendin de göreceksin :)

D

deja-vu

Misafir
hitix' Alıntı:
mesele ping meselesi değil
mesele yurt-içi yurtdışu da değil

sorumu bir kez daha açıkca yazayım anlamadınız sanırım..

TÜRK TELEKOM A.Ş'NİN 10MBPS HAT İÇİN VERDİĞİ RAKAM = 2,100YTL
NIXCON DENEN YERİN 10MBPS HAT İÇİN VERDİĞİ RAKAM = 200YTL

nixcon denen yer türk telekomdan hat alıyor sonuçta değil mi???
kocaman bi eveeeeetttttttttt

peki 2100ytlye aldığı hattı 200ytlye nasıl veriyor?
bööö :)
işte işin esprisi burada

ıste onun cevabını sana bız veremeyız bız kımızkı 3 5 sunucusu olan garıplerız :) sen 124 u ara makara yapmıyorum turk telekom (bak sıfırsız fazla cevırırsın mıllı ıstıkbarat cıkıyo) data merkezı cıkıyo ama sımdı ben aradım bı teyze cıktı tv ızlıyodu benle konusurken cekırdekde yıyodu herhalde sen derdını anlat tamam su an kendılerı yok ama notunuzu ıletırım dıycek hıtıx kapa bu konuyuda uyutmadım yıne benı gece gece yarın ıs var 6.30 kogus kalk
yarın devam ederız
neyse hadı by

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben arayacağım yeri biliyorum sen kasma kendini :)
yarın buraya yazarım bu adamların neci ve kaç mb hatları olduğunu
hepberaber görürüz

sana o bilgileri vermeyebilirler ama ben alırım sıkma canını

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
deja-vu' Alıntı:
ıste onun cevabını sana bız veremeyız bız kımızkı 3 5 sunucusu olan garıplerız :) sen 124 u ara makara yapmıyorum turk telekom (bak sıfırsız fazla cevırırsın mıllı ıstıkbarat cıkıyo) data merkezı cıkıyo ama sımdı ben aradım bı teyze cıktı tv ızlıyodu benle konusurken cekırdekde yıyodu herhalde sen derdını anlat tamam su an kendılerı yok ama notunuzu ıletırım dıycek hıtıx kapa bu konuyuda uyutmadım yıne benı gece gece yarın ıs var 6.30 kogus kalk
yarın devam ederız
neyse hadı by

işine gelenleri bil işine gelmeyenleri bilme o da ilginç. 6gbps hattı var diyorsunuz ama? onu nereden öğrendiniz?

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cemadak' Alıntı:
alırsan gel söyle bizde merak ediyoruz... da fazla gaza gelme.

bu forumlarda ben bilidiğimi anlatırım . insanları kazıklamaya kimsenin hakkı yok ve gücü yetmemeli. kazıklamak para alıp kaçmak değildir 10mbps veriyoruz deyip vermemek de kazıklamaktır.

bazıları alınır bazılar gücenir umurumda olmaz pek. firmadan biri gelir açıklamasını yapar. der sanane ben bu şekilde 10mbpsyi 200milyona veriyorum. aynı gün özür diler giderim.

ama böyle lafla peynir gemisi yürütenleri çok gördüm ben. bi sürü soru sordum hepsi cevapsız kaldı.

1. 10mbpsyi 2 milyara alıp üstüne de bir dedicated server koyarak 200 milyona nasıl veriyorlar?

2. Bugün aradığımda telefona çıkan bey bana neden her ay 10mbps kullanırsanız olmaz onu sınırlamanız gerekebilir dedi?

3. Bugün telefona çıkan arkadaşın oradaki görevi kavun karpuz mu satmak? Sorduğum her soruya benim bilgim yok dedi? madem bilgin yok orada işin ne? madem oradasın bilen birisine aktar.

4. az önce dedim superonline denen yer daha düne kadar 255mbps hat ile bu işi yaparken bu adamlar 6000mbps ile mi piyasaya girdiler?

dediğim gibi uzar gider. şu 4üne cevap verin yeter.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hitix' Alıntı:
bu forumlarda ben bilidiğimi anlatırım . insanları kazıklamaya kimsenin hakkı yok ve gücü yetmemeli. kazıklamak para alıp kaçmak değildir 10mbps veriyoruz deyip vermemek de kazıklamaktır.

bazıları alınır bazılar gücenir umurumda olmaz pek. firmadan biri gelir açıklamasını yapar. der sanane ben bu şekilde 10mbpsyi 200milyona veriyorum. aynı gün özür diler giderim.

ama böyle lafla peynir gemisi yürütenleri çok gördüm ben. bi sürü soru sordum hepsi cevapsız kaldı.

1. 10mbpsyi 2 milyara alıp üstüne de bir dedicated server koyarak 200 milyona nasıl veriyorlar?

2. Bugün aradığımda telefona çıkan bey bana neden her ay 10mbps kullanırsanız olmaz onu sınırlamanız gerekebilir dedi?

3. Bugün telefona çıkan arkadaşın oradaki görevi kavun karpuz mu satmak? Sorduğum her soruya benim bilgim yok dedi? madem bilgin yok orada işin ne? madem oradasın bilen birisine aktar.

4. az önce dedim superonline denen yer daha düne kadar 255mbps hat ile bu işi yaparken bu adamlar 6000mbps ile mi piyasaya girdiler?

dediğim gibi uzar gider. şu 4üne cevap verin yeter.

1- yüksek bütceli bi firma nixcon ve aldıgı fiyatı bilemessin tt den sanada söylemek zorunda degil kimse.

2- bilmiyorum telefon konusmasını kaydedip bize dinletseydin daha ayrıntılı cevap yazabilirim..

3-madem öyle diyosun aktarmasını söyleseydin yada yarın tekrar arayıp konusmayı kaydet..

4-bu adamlar piyasaya yeni girmedi...

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım ben Toprak Holdingin, Superonline'nın aldığı rakamları biliyorum. onlardan da mı aşağıya alıyor bunlar?

L

LabinaHosting

Misafir
Sayın Cemadak,

Sizin sunucunuz Nixcon'da, siz de ping atıp sonuçları yayınlar mısınız?

Saygılarımızla

W

Wasgo

Misafir
Bir yanilgi var güzel kardeşim Türk telekomdan almior hatti yurt içi hatlari olabilir ancak yurt dişi kendine ait özell hatti var bunun döşemesi içinde kendisi Türk telekoma ödedi evet.

Ayrica burada oğrenirim demişsin.

Evet oğrenirsin ben oğrendikten sonra herkez oğrenebilir. Şimdi ben Turk Telekomda çalişiorum dersen gülerim sana. Yazik derim Turk telekom yetkilisi olarak bu bilgilere ulaşamazsin. Gizlilik içersindedir. Başina bela alirsin.

Ben Nixconu geçen gün pingledim burada şahitlerimde var.
Ben Nixconun yerini'de biliorum , 2005'de açilmiş bir şirket deil 2001'den beri bir datacenter madem bukadar bilgilisin bunuda bilior olmalisin. Benim kim olduğumua gelince merak etme Nixcon ile tahmin edemeceğin kadar uzun zamandir çalişiorum.

Ama hiç bir zaman sorgulamadim nasil yapiorlar diye beni ilgilendiren tarafi bu hizmeti verior mu vermior mu. Önemli olan bu.

Merak etme Istanbul Ticaret'e git nixcon'nun sermayesini oğren. 22m$'dir .

Madem bukadar bilgilisin bunlari araştir böle yaz istersen.

62 Bloklarini ilk nixcon getirdi Turkiye'ye Bunuda bilior olmalisin A-Class İP.Bunu'da bilior olmalisin.

Burada bukadar çok şey solememin sert bir dil ile sölememin bir sebebi var Nixconu savunmak deildir. Birşey yazacaksaniz ilk once araştirin kulaktan dolma sözler ile gelmeyin lütfen.

W

Wasgo

Misafir
Super online sunuculari nerde güzel kardeşim ? Söleyim istersen ? Turkticaret Bursa . Kendileri onlara yönetmesi için devretmiştir bilgin vardir sanirim ?

Nixcon pingledim 668 çikmişti şahitlerim vardir.

ip tag sonu 27 ile bitior idi.

W

Wasgo

Misafir

1-Neyi baz alarak , 2milyara 200 ytl diyebiliorsun Fiber optik mi ?
2-Cağri veya , Kaan bey ile görüşmüşündür 10mbps kullanirsaniz sinirlamamiz gerekir derken ya siz yalniş anlamişisinizdir yada yetkili kim ise yalniş aktarmiştir.
3-Oradaki yetkili kişi size asla asla bilgim yok diyebilmesi için şirket hakkinda bilgiler veya müşteriler hakkinda bilgiler talep etmişinizdir.Yetkili kadro Cisco Net , Microsoft , System Network sertifika sahibi kişilerdir. Orasi sadece bir call center yetkilisi deildir.

Dahili olarak Serdar Yurtcan ile görüşünüz 115 dahilisi , Nixcon müşterisi deilim ama bilirim.

Yetkili kişilerden üst seviyededir.

Murat bey vardir bölüm daire başkani.

Salih bey var teknik daire başkani.

vs vs.

4- Tkr yineliorum Nixcon yeni bir şirket deil 2001'den beri bir datacenter.

Lütfen Istanbul Ticaret Odasina gidip araştiriniz.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayın hitix,

Nixcon Networks A.Ş. müşteri temsilcilerinden Serdar Yurtcan tüm sorularınıza yanıt vermek üzere telefonunuzu bekliyor.

0212-283 17 11 nolu telefondan ulaşabilirsin kendisine.Dahilisi 115.Telefona çıkan santral görevlisinden sorduğun sorulara yanıt vermesini neden bekliyorsun ki?Hangi firma santrale sistem mühendisi koyacak kadar zengindir?

Eğer aramak istemezsen [email protected] MSN Messenger adresinden de iletişim kurabilirsin.

L

LabinaHosting

Misafir
Wasgo' Alıntı:
Ben Nixconun yerini'de biliorum , 2005'de açilmiş bir şirket deil 2001'den beri bir datacenter madem bukadar bilgilisin bunuda bilior olmalisin. Benim kim olduğumua gelince merak etme Nixcon ile tahmin edemeceğin kadar uzun zamandir çalişiorum.

Merak etme Istanbul Ticaret'e git nixcon'nun sermayesini oğren. 22m$'dir .

www.ito.org.tr den alınmış bilgiler;

Firma hakkında en son sicil kayıtlarına göre gerekli bilgi aşağıda gösterilmiştir.
Takyidat Var mı?

Ticaret Sicil No 553811 / 0
Ticaret Ünvanı NİXCON NETWORKS INC
MERKEZİ DELAWARE-ABD
TÜRKİYE İSTANBUL ŞUBESİ

İş Adresi DURGUN SOK.NO.4 1/1
KAĞITHANE
Telefon 02123257780

Faks 02123257779
Sermaye 5.000,00 YTL

Ana Sözleşmenin Tescil Tarihi 10.05.2005

Odaya Kayıt Tarihi 10.05.2005
Meslek Grubu 83-BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE

İletişim
Yönetim Kurulu Üyeleri
Tescil ve Gazete Bilgileri
İlave İşyeri Adresi
Firmanın İş Konusu
Eski Yönetim Kurulu Üyeleri
Eski Ünvan
Pencereyi Kapat

ya başka istanbul ticaret odasından bahsediyorsunuz yada başka bir nixcondan...

W

Wasgo

Misafir
Labina , Gidin Istanbul Ticarete araştirin. Bukadar sölüyorum daha fazla bilgi veremem. üzgünüm.

W

Wasgo

Misafir
Inc. American creation , 22m$ araştirirsaniz bulursunuz nedemek istediğimi.

L

LabinaHosting

Misafir
Merhaba,

Ankara'dayız bunun için İstanbul'a gidip araştırma yapamayız. Bizi ilgilendirmiyor. Ama dediklerinizin doğruluğunu İstanbul Ticaret Odasından kontrol ettim, sizin dediklerinizin resmi belgelere yansıyan bir yanını göremedim.

http://www.ito.org.tr/ sanırım burası İstanbul Ticaret dediğiniz kurum.

http://www.ito.org.tr/ITOPortal/frmSDMBody.aspx?tabid=511&mid=1069&CatalogID=584&parameter=unvan

nixcon diye aratınca yukarıda verdiğim bilgiler çıkıyor. Belki gizlilik için Ticaret Odası kayıtları da gizlenmiş.

Saygılarımızla

L

LabinaHosting

Misafir
Wasgo' Alıntı:
Inc. American creation , 22m$ araştirirsaniz bulursunuz nedemek istediğimi.

Merhaba,

Siz Amerika'da Merkezden söz ediyorsunuz sanırım.

Saygılarımızla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5