Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AGD, alışveriş için gerekli bilgileri tarafıma vermedi, İsim soyisim, Tc kimlik numarası ve telefon numarasını istedim veremem dedi, o nedenle bende alışverişi gerçekleştirmedim. Paypal alacak arkadaşların bilgisine.
r10.net üyeliğim Kelepçe dedi ve tradem vs vs dedi bu arkadaşa attım paypalı sonra akıllı beni keklediğini sandı bi disputeyle aldım parayı sizlerde dikkat edin isteyen modlara msn konuşmalarını atabilirim.
Bu arakadaş dinliyorsa şuan ona 2 çif lazım var.
1. si parayı aldım merak etmesin disputeyle ama msn konuşma ip adresimiz kayıtlı ve savcılığa suç duyurusunda bulunarak ttnet den adresini bulducaz.Kişi hakkında yasal işlemler başlatılıcak, ben 35$ da değilim paramı geri aldım ama başka kişilere zarar vermesin diye bu kişi hakkında gerekli savcılık işlemi başlatıldı.
2. si arkadaş ister inansın ister inanmasın yarın saat 13:30 da gerekli dilekçe kartal savcılığına verilecektir.Bu sefe başka kişilerin canını yakamıcak....
Misli.com numarana 40 tl ödeme geçildi. Buyrun istediğin savcılığa verebilirsiniz . Benim dekontum var
Ama eğer bir hatalı çıkarsan ki çıkacaksın g.tünden şırıngayla kan alacağım bunuda bil bende veriyorum merak etme ödemeyi yaptığım halde benim paramı geri çekersin demi çok akıllısın
Verdiğin misli numarası r10da dolandırıcı olarak çıkıyor ne ayak?
Bir çok forumda Özgür Kaya olarak bilinen dolandırıcının adına açılmış misli.com hesabına para istemeniz sizi ele vermiştir, süresiz uzaklaştırıldınız. Ayrıca şu an sizin bir mağduriyetiniz yok, paypalı dispute yaparak geri çekmişsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.