- Reaction score
- 1
Bu nedir arkadaşlar :S
Belkide aynı sitenin reklamını 300 kuponla yapıyorum sorun olmuyor..aynı url farklı hesaplarla farklı kuponlarla kaç kez yayınlanabilir arkadaşlar ? biri 5 den sonra patlıyor diyor deneyenlerde durum nedir ?
Düşük arama hacmindeki kelime diye askıya alındığını 6 yıldır hiç görmedim .Bir kuponla tek sitenin yayını yapılabilir.
Aynı pcde tek hesap kullanılabilir.
Düşük arama hacmindeki anahtar kelimeye reklam vermişsiniz, sanırım yenisiniz. Bu durumda SİZİN askıya alınmanız normaldir.
Zora gerek yok..Format falan uğraşmayın boşunaEvet bu hesabı unut. Bilgisayarına format atıp yeni bir google hesabı oluştur, sonra da adwords hesabı. Kuponun aktifleşmeden reklam verme. Adres, gerçek bi adres olsun, google maps'ten bak. Tamamıyla gerçek(miş gibi) bi profil oluştur.
Reklamın geç yayınlanırsa [email protected]'a email at.
Bunları yaparsan büyük ihtimal bi sorun yaşamazsın.
ben windows 7 kullanıyorum diyelim bu sistemde mac adresini nasıl değiştiricez?
Bir kuponla tek sitenin yayını yapılabilir.
Aynı pcde tek hesap kullanılabilir.
Düşük arama hacmindeki anahtar kelimeye reklam vermişsiniz, sanırım yenisiniz. Bu durumda SİZİN askıya alınmanız normaldir.
bu olayın bu dediklerinle alakası yok dostm..
Düşük arama hacmindeki kelime diye askıya alındığını 6 yıldır hiç görmedim .
Zora gerek yok..Format falan uğraşmayın boşuna
SMAC 2 indir, ccleaner indir (ayarlardan 35 tarama kipini seç)
önce mac adresini değiştir sonra internet bağlantını kes ccleaner 35 tarama kipi ile güzelce temizle çerez vs herşeyi (kayıtlı parolalar vs dahil) sonra nete gir tekrardan aç bir hesap.