İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5 bin hit sadece 20 ytl Aldatmacası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Dogru duzgun konusursak daha guzel olur.
Konuyu uzatacak birsey yok. Alt yapisini merak edenler arkadasla baglantiya gecsinler.

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaptıgınız iş Kul hakkı yemekten başka birşey degil biz hakkımızla hit alırken adam parayı basıp alacak hit i
Kul hakkı yemeyin.

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaptıgınız iş Kul hakkı yemekten başka birşey degil biz hakkımızla hit alırken adam parayı basıp alacak hit i
Kul hakkı yemeyin.

bu da başka başlık,

Sanalın tadını kaçırdınız biz hakkımızda 10 - 15 k hit alırken bu yolla alanlar hile ile alacaklar hakkımızı yiyorsunuz.

ne hilesi dostum, bunun için tonla zaman harcıyoruz. Hakkımızla hit alıyoruz dagıtıyoruz.

aynısını satan birisi daha var ağzından laf aradım adam 20 ytl ye programı satıyor bu sitede hatta

bas tuşa yolla botları tekil hit artsın oh ne güzel

küfür etmemek için kendinim zor tutuyorum, acıklamasını yaptım sana başka başlıkta, hala aynı msgları atıyosun. Yüzde 100, 4-5 tane kullanıcı adın var bu forumda bilerek atıyorsun bunları. Allah benim gibi sizlerle muhattap olanlara büyük sabır versin.

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alt yapısını açıklada olsun bitsin nasıl gönderdiğinin.

Cyberay

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konunun protesto bölümünde yer alması gerek burası reklam alış satış alanı !

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konunun protesto bölümünde yer alması gerek burası reklam alış satış alanı !

Helal kardeş, bu bölüm sadece bana zarar veriyor.

Neden başlık ismi değiştirilmez ya da prostestoya alınmadı bi türlü anlam veremedim.

En iyisi biraz daha yazayımda konu kilitlensin:)

AYRICA,

Scorpion Kusura bakma cok hakkını yiyorum:) . marezci seni:). Dışarda kar yagıyor mu bi baksana

http://forum.iyinet.com/reklam-satisi-siparisi/41211-tekil-12k-728x90.html

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bu sıstemı bı arkadasım kullanıyor ve basarısını kendımız gozle gorduk tamamıyle gercek zıyaretcı gırıyorlar uye oluolar msj atıolar gercek kısıler fıyatta ındırım olsa bende alıcam

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marez olan tüm içerikleri kaldıracagım iyinet öyle bir uyarı göndermesi iyi oldu film bölümü var

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ilk mesajdaki gösterilen mesaj seninmi senin se Proxy listesi niye gerekli bu program için ve "Program SMF Forum ve Onlineziyaretci hizmetinin sayacı
harici tüm sistemlerde kesin ve kararlı çalışmaktadır" demişsin niye (gerçek ziyaretçi olmadığını gösterir bunlar)

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynısımı bilmiyorum ama buna benzer bir program kullanmıştım. gelen ziyaretçiler asla gerçek ziyaretçi değildi... Kesin konuşamam bu programı ve sonuçlarını görmeden ama çok yüksek bir ihtimalle gerçek ziyaretçi değildir...

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne adamsınız :), programla yapmıyoz arkdaşlar, almak isteyen ekler msne beni. pm atın

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar google az once msnden bana ulaştı teriyesizlik etti. Kötü reklam yapma dedi. Tel nomu istedi bende verdim. bu son yazdığınıda size iletiyorum: Sedat:
sen akıllanmadın anlaşılan numaran var artık bende ben dünkü çocuk sen elime geçme

Ben aslında konuyu kapatmıştım ancak terbiyesizlik edince sizinde bilmeniz gerektiğini düşündüm. Bu arada arkadaşının MSN sinden kendisini arkadaşı olarak tanıtıp bana yazmaya kalktı ancak arkadaşı efendi birisiydi ben anladım en sonunda da itiraf etti zaten.

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cok makara oluyor ya:),,, Sedat dedi! Ben mi dedim:), gece vakti rüya görüyon galiba:)

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben daha fazla yazmayacam (eğer tahrik olmazsa) O yazıyıda Sedat yazmadı biliyorum. Çünkü Sedat yazsaydı dün akşamda yazabilirdi. Onları yazan sendin arkadaşının adını kullanarak. Zaten yukarıdada kabul etmişisn; "evet ben dünkü çocuğum" derken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.