Ya arkadaşım o kadar abarttın ki olayı.. İnsanın parasını istemesi kadar doğal birşey varmı.. Üstelik bu para batık para ise. Zevkin veresiyesi olmaz ama sen veresiye hoparlor sistemi alıyorsun.. Kendini çok büyük sm sanıyorsun. Sen şimdi sm ninde ne olduğunu bilmiyorsundur. sana özel yazayım.. sistem yöneticisi demek büyük yönetici olduğun için ingizlicesini yazmadım. Sürekli kendini haklı havasına getirmeye çalışıyorsun.. adam parasını istedi suçlu ilan etti.. Kredi kartı borcunu ödeyenlerde parasını istese ne yaparsın.
sus payı verecekmiş. önce sen kimseden para istemeden kendi ayaklarının üstünde dur, sonra para dağıtmaya başlarsın.. hava parası imiş.. pehhh....
Para istemek için neden iyi neti seçiyor? Telefon numaraları irtibat bilgilerimi yok? Yada haber ulaştıracağı birisimi yok? Onun amacı para değil, onun amacı burada hır çıkartmak, kendi egosunu tatmin etmek. Karaktersizliğini göstermek.
Bu arada sende ona KAPAK oluyorsun görünen oki...Teknik konulara gelince, o bilgilerde bana kalmış kendimle ilgili bilgiler. sm imiş vs imiş. tercümanlığını kendine kullan benim bilgim bana yetiyor
Haklı olduğum bir nokta varki bukadar vurguluyorum. yoksa bu tiplere cevap vermemek en güzeli...
İstediği meblayı yollayayım diyorum şimdi neden kabul etmiyor? Bırakın bu işleri...
Ha şunuda belirteyim, o parayı göndereceğim. Hesap numarası yollamazsa posta havalesiyle adına yine çıkartacağım alıp almamak ona kalmış!
Eğriyi doğruyu zaten bilmesi gerekenler biliyor. Dediğim gibi amacı ortada...