zaten kaliteli iki sunucu 50,000ytl
bence tatile gitsin zaten kriz var, benide aramasın
bence tatile gitsin zaten kriz var, benide aramasın
![]() |
![]() |
yok 2 sunucu 50 bin ytl eder yok iyi hizmet veremezmiş
tatil zamanı degil kazanma zamanı yaz gelince kazandıgıyla tatil yapacakmış öle dedizaten kaliteli iki sunucu 50,000ytl
bence tatile gitsin zaten kriz var, benide aramasın![]()
E ticaret işine girecekti sanal pos olayı zaman gerektiren bi olay. sadece havale eft ilede istenilen verimi alamayacagı icin su anda bankalarla görüşme içinde.ne yaparsa yapsın sitesindeki kullanıcıya ürün satıcak bir iş yapsın.. 50.000 ytl çok büyük bir para değil diyenler yanılıyor.. 50.000 ytl ile kurulucak sistem ile 1 yıl sonra aylık 50.000 ytl kazanılabilir....
bakınız: www.seafight.com
evet msnde hat düştü acmıyor msn hata veriyor sadece bende degilmiş üzülmüştüm hay aksi dedim tamda hat gidecek zamanı buldu arkadaslar yanlış anlarlar die üzülmüştüm.msn de sorun var.
bağlanmaya çalışıyor tekrar (konu sahibinedir)
firarın verdigi linki bende anlamadım gercekten.e-ticaret çok zor. 2güçlü firma biliyorum bu işe kalkışıp geri dönüşü olmadıgı için siteleri sinek avlayan. Çünkü internetten alışveriş yapan kişiler artık alışkanlık yaptığı hatta şartlı refleks ile girdiği siteleri var. Bunları onların kafasından kazıyabilmek için sadece reklam gideri o kadar para tutacaktır. Bnun yanında çalıştıracağın eleman şirket masrafları vs. de üzerine koydugunda 4-5 ayda para suyunu çeker zaten.
ayrıca siteden ürün satmakla verdiğin link ne alaka anlayamadım ?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=758&productid=bd70520
![]()
İşlemci Dual-Core Intel Xeon Processor 7140M (3.4 GHz, 800 FSB) 16 MB önbellek
Chipset Intel® E8501
Toplam PCI slot 4
PCI slot tipi 3 x PCI Express 4x 1 x 64 bit PCI-X
Bellek 4GB (4x1 GB) PC2-3200 DDR2-400 MHz, Maks. 64 GB
SCSI / RAID HP Smart Array P400/512MB BBWC Denetleyicisi
LAN Çift Bağlantı Noktalı NC371i Çok Fonksiyonlu Gigabit NIC''ler
USB 4
Seri port 1
Paralel port -
HDD sürücü Sabit disk yok / Standart 8 SFF SAS disk yuvası
Cdrom sürücü Slim CD yazıcı / DVD Combo
Boyutlar 4 U Rack
İşletim sistemi desteği MS Win 2000 Svr, MS Win 2003 Svr, MS Win SBS 2003, Novell Netware 6.5, Linux
Ayrıntılı doküman ProLiant DL580 R04 (İngilizce)
14.599,00 USD + KDV
KDV Dahil 21.240,67 YTL