![]() |
![]() |
Komisyon % kaç düşünüyorsunuz? Piyasayı bilmiyorum ama %10'dan verebilirim.
%10 kesintiden sonra; 450$'ı size TL olarak İş Bankasından gönderirim, düşünürseniz.
Saygılar
Konu bütünlüğünü bozmadan komisyon olarak belirttiğiniz %10 ne içindir ? Tam olarak detaylandırırmısınız. Bilgilenmek açısından soruyorum. Konu sahibinden özür dilerim.
%10 şunun içindir. PP normalde bana çok lazım olmuyor. Lazım olunca da zaten istediğimiz miktarlarda wm sitelerinden temin ediyoruz. Arkadaşın işi görülmesi açısından ve bende PP ihtiyacım olduğunda ordan karşılayacağım için, böyle bir teklif sundum. Mantık şu. Ben direk 450$'ı TL olarak göndereceğim. Ama ben PP'de ki 500$'ı ne kadar sürede harcayacağım veya harcayacak mıyım?
Normalde bu tür sorulara cevap bile vermezdim ama soruş şekliniz sizin kalitenizi belirlediği için açıklama yaptım. Yoksa %20 teklif eden de olur. Çok çok konu sahibi uygun olmadığını söyler, olay biter.
Saygılar.
Cevabınız için teşekkürler. Burada sizde paypal alımından bahsediyorsunuz galiba. Arkadaşımızda paypal arıyor , alım için.![]()
Galiba siz konuyu yanlış kavradınız. Neyse bilgilendirme için teşekkür ederim. Komisyon oranınızı eleştirmiyorum sadece içeriğini anlamak istedim.
Saygılar.
kur nedir?devam ediyor ise 300 dolar mevcut pm atin.