ve en kalitelisi,
7/24 teknik destek var, ara gecenin 2 sinde 3 ünde sorunlarını hallet, bana 7/24 teknik destek veren başka bir firma söyleyin yada 5 yıldır bu piyasada olan birini söyleyin , YOK YOK YOK olamazda, bu işe gönül verenlerin işi bu,
technolojik kelimesini google dan aratın, tüm dünya ülkelerine nasıl yayılmışlar görün lütfen, 5 yıldır binlerce müşteri nin hiçbirinde asp,php,jpeg, gif, swf formatlarıyla ilgili kim harddisk sorunu yaşamış google dan arat bir tane bulumassınız hiçbir yerde, çünkü harddisk sınırlaması yok,
xeon makinalarda 230 GB lık harddisklerde 400 mbps anlık bant genişliği ile 1 numara technolojik.com dur. ne hızda ne teknolojide hiçbir kimse technolojik in eline su dökemez,
serverlarda program hataları oluşabilir, ama 7/24 vardiyalı teknik destek takımı her türlü sorunu çözerler,
bu arada benim kimliğime gelince bende technlojik.com un çalışanlarından biriyim, tesadüfen gördüm burayı,
arkadaşın sorunu da bizimle değil zamanında ödeme yapıp domaini uzatmamış hatta 1 ay süre tanınıyor dotregister firmasından uzatılması için, bu süre sonundada uzatılmamışsa domain REDEMTION denilen perioda giriyor ve yaklaşık 20 katı ücret isteniyor dotregister tarafından bu sürede de uzatılmamışsa domain boşa düşüyor, boşa düşen bir domainide isteyen alır,
dotregiter da bu süre sonunda kendi adına uzatmış bu domaini,
whois sonuçlarına bakarsanız , domaini üstümüz geçirdiğini iddia eden şahsın web sitesinin dotregister a ait olduğunu göreceksiniz.
technolojik.com un serverları shared serverlar değildir, shared serverların kapasitesi düşüktür, bizim serverlarımız dedicated serverdır ve
www.nac.net de co-location olarak kullanmaktayız, yani makinalarımız kendimize aittir ve bağlantımızı
www.nac.net sağlamaktadır
ve 28 adet Pentium III, 44 adet Pentium IV ve 12 adet de xeon çift işlemcili yüksek kapasiteli serverımız vardır, hepsinin IP adreslerifarklıdır,
isteyen istediğini konuşssun,
merak eden varsa lütfen ofisimize kadar geliniz, bir çayımızı için, kapımız herkese açık, istediğiniz çözümü sağlarız, herkesin internet projesine tam destek veriyoruz. özel anlaşmalar yapabiliriz,
lütfen atıp tutmayın ve ofisimize gelin
telefon numararımız
0216 353 46 99
yakında 0800 lü ücretsiz arama yapılanabilen teknik destek hattımızda açılacaktır.