ben bu konularda pek konuşmak istemiyorum artık.Çünkü ne desek, eksik bilgi veriyorsun gibisinden şeyler duyuyorum.
Bu forumda dizinlerin adresi var.Siteni oraya eklemelisin.
Kendi içeriğine yakın veya aynı sitelerden link almalısın.
İndexlenmeden sonraki en önemli süreç, kaliteli kelimelerdir.
Copy-Paste yapdığın sitelerden aranan türde olanlarını, makalede olduğu gibi metataglara ve özellikle title ye eklemelisin.
Kullandığın article scripti nedir ? Buda çok önemli bir faktördür.Seo için uyumluysa çabuk yanıt verir arama motorlarında.Ama değilse, 1 yıl kadar zaman alabilir.Google maalesef, yabancı sitelerde farklı bir kombinasyon uyguluyor.Çok geç hit yollamaya başlıyor.Ama yolladığındada ardı kesilmiyor.6 ay içerisinde en azından 100 farklı sitede linkin olmalı.Eğer backlinkin yoksa zaten googlede olmak hayaldir diye düşünüyorum.
Daima aynı siteden copy-paste yapma, aynı şablonları asla kullanma ( tasarım açısından )
Güncel içerik olması lazım, bunun en iyi yoluda, sayfaya include edilen haber sistemini mutlaka kullan.
Yeri gelmişken çok ufak bir bilgi ; Sandbox dan çıkmanın en çabuk yoluda budur.1 yıl 8 ay filan beklemelisin diolar ama ben katılmıyorum.Sayfanızın tasarımını değişin, haber yada fıkra include edin ve 1 aya kalmaz indexlenme başlar.