Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum sen o paraya bir host al ve güzel bir domain al... sana bir tane word pres kuralım .. otur çalış içini doldur.. 75 milyona 3 tane site yaparsın ama o paraya hazır site biraz zor gibi.. yardım lazım olursa pm atarsın ...kolay gelsin..
ama normal site istiyorsan 123ert katılıyorum .. bir domain al bi de post çu tut .. tamam .. günlük sitede 50 konu açsın .. yeter.. 1 ayda ayağa diker .. siteyi ..
100 YTL ye bırakıyorum 1 yıldan eski bir site pr değeri 1 banı felan hiç birşeyi yok sagopa kajmer gibi kelimelerde googleda ikinci sayfa başlardaydı 350 + tekili var. Fiyatta dahada aşağı inemem. Garanti Bankası havale Para hesaba geçince anında namecheap.com hesabına domain transfer edilir. Dilersen sitenin full yedeğini veririm yada bir hafta kadar sunucuda tutarım seni işlerin bitince hesabı silerim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.