İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

985.000'de Kapanan Şuan 54K Olan Sayfa Satılık..! & Takas Olabilir De

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Sayfa bir zamanlar herkesin konuştuğu sayfadır.
Şizofrenik Sancılar
Google aramasında ilk sırada çıkıyor ordan girip bakabilirsiniz.
Sayfa 985.000 iken kapandı ve tekrar açıldı şuan 54K hayran sayısı.
Sayfa için istenen fiyat SATIŞ İPTAL TL kesinlikle pazarlık teklif etmeyiniz. 1k 2 TL üzerinden.
Ödeme seçenekleri: Halkbank İşbankası Misli.com bunun haricinde aktif ederinde sayfalarla takasta olabilir.

robben69

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu adam dolandırcıdır... Sayfayı kendisinden WS üzerinden satın aldım ..

26K + 12 K + 30 tl karşılığında.. sayfalar verildi ve ödemesi yapıldığı halde sayfa teslimi yapılmamıştır..

Kendisi hakkında tüm yasal işlemler başlatılacakdır ...

misli no ve adı: misli.com Üye No : 32628442 - Olcay Engin

misli.com Üye No : 32628442 - Olcay Engin

tel no ve Bursa da yaşadığına dair bilgilere ulaştım .. Doğrulandıktan sonra savcılık dilekçesine eklenecektir..

MOd arkadaşlarn ricam foruma giriş ip lerini tarafıma iletmeleridir..

ilgili konu: http://www.webmastersitesi.com/facebook-sayfa-alis-satis/636333-985-000de-kapanan-suan-54k-olan-sayfa-satilik-and-takas-olabilir.htm

yyavuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adam dolandırcıdır... Sayfayı kendisinden WS üzerinden satın aldım ..

26K + 12 K + 30 tl karşılığında.. sayfalar verildi ve ödemesi yapıldığı halde sayfa teslimi yapılmamıştır..

Kendisi hakkında tüm yasal işlemler başlatılacakdır ...

misli no ve adı: misli.com Üye No : 32628442 - Olcay Engin

misli.com Üye No : 32628442 - Olcay Engin

tel no ve Bursa da yaşadığına dair bilgilere ulaştım .. Doğrulandıktan sonra savcılık dilekçesine eklenecektir..

MOd arkadaşlarn ricam foruma giriş ip lerini tarafıma iletmeleridir..

ilgili konu: http://www.webmastersitesi.com/facebook-sayfa-alis-satis/636333-985-000de-kapanan-suan-54k-olan-sayfa-satilik-and-takas-olabilir.htm

konu sahibinden açıklama bekliyoruz

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Benim kimseden korkum yok kusura bakmada bu size bi ders amaçlı olsun. Sayfalarınızı büyük sayfalarda paylaşıpta şişirip şişirip 40-50 liralık sayfayı 200 liraya sattınız sen ve panpaların.

Banada ss koydurmayın şimdi. Kankandan aldıgım 200 liralık sayfayı size 30tl+26k dup sayfayla takas ettıgımı duyunca ''oha'' diye tepki verdi hatırlatırım. İnsafiyetime geldinde verdim sayfalarını geri. o ilgili konudan da hesap bilgilerini istedim. Ayrıca bana pmde yada diğer yerlerde 100 tl göndrdim gibi şeyler yzıyosun 30 tl gönderdin hatırlatırım. Ve diyosunki devlet memurunu dolandırmak?

Madem devlet memurusun başka hiç bir yerden gelirin olamaz.
Senin banka hesapların incelendiğinde başına gelebilicekleri sen düşünüyo musun?

kapkarabembeyaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendisiyle daha önce sayfa alısverisim oldu ama bi yanlısını görmedim arkadasın ...kefilim demiyorum ama böyle bisey olmussada bi nedeni var demek ki

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
kendisiyle daha önce sayfa alısverisim oldu ama bi yanlısını görmedim arkadasın ...kefilim demiyorum ama böyle bisey olmussada bi nedeni var demek ki

var bi kaç nedeni tabikide. herkes gibi her insan olduğu gibi bende de öc alma duygusu vardır. sadece bunlara diyorumki insafıma geldiler arkadaşın o karaktersizlerle o kadar alakası yok ama bunu burdan da diyorum o unibilisim karşıma çıkmasın

bu arada bu kişininde parasınıda sayfasınıda geri verdim

robben69

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
var bi kaç nedeni tabikide. herkes gibi her insan olduğu gibi bende de öc alma duygusu vardır. sadece bunlara diyorumki insafıma geldiler arkadaşın o karaktersizlerle o kadar alakası yok ama bunu burdan da diyorum o unibilisim karşıma çıkmasın

bu arada bu kişininde parasınıda sayfasınıda geri verdim

pardon ama paramı kime iade ettiniz çok merak ediyorum ...

Benim hesabıma geçen herhangi bir para YOKTUR. . ayrıca WS den de banlanmışsın...

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Slm, bu kisi daha once beni dolandirdi elimde kagitlar vardi parayi yolladigima dahil Ve iyinete sikayet ettim kimse birsey yapmadi.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Slm, bu kisi daha once beni dolandirdi elimde kagitlar vardi parayi yolladigima dahil Ve iyinete sikayet ettim kimse birsey yapmadi.

pardonda sız kımsınız? kımı dolandırmışız karalama yapmayın.
2cisi burda benımle tıcaret yapan herkes bılır nasıl bırısı oldugumu

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Olcay engin bana sitenizi satacakdiniz size banka yolu ile parayi yolladim 75tl siz sitenizi satiyodunuz, para sizin hesapba gecti sifreleri vermediniz, hatta yeni iceri diye arkadasa sikayet ettim sizi hakli cikakardi, ben siZe parayi yollladigima dahil muhurlu kagitin resmini cekip yolladim hatirliyosaniz, sizlen 10dk telefonda konusduk. Ama merak etme birgun gorusucz,

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Olcay engin bana sitenizi satacakdiniz size banka yolu ile parayi yolladim 75tl siz sitenizi satiyodunuz, para sizin hesapba gecti sifreleri vermediniz, hatta yeni iceri diye arkadasa sikayet ettim sizi hakli cikakardi, ben siZe parayi yollladigima dahil muhurlu kagitin resmini cekip yolladim hatirliyosaniz, sizlen 10dk telefonda konusduk. Ama merak etme birgun gorusucz,

size paranızı geri gönderdim bu 1 bana eski dekontları çıkartmayın
2.cisi sizin butun multı hesaplarınız dalondırıcılıktan banlandı. buda banlanıcak

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadas sen bana parayi geri yollamadin, egerki geri yollamis olsadin msnden silmez 2 hafta iyinete girmemezlik yapmazdin ;) ben parada degilim sadece senin bu yapdigin ayipa sinirlendim. Sende biliyosunki DOLANDİRİCİSİN.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Arkadas sen bana parayi geri yollamadin, egerki geri yollamis olsadin msnden silmez 2 hafta iyinete girmemezlik yapmazdin ;) ben parada degilim sadece senin bu yapdigin ayipa sinirlendim. Sende biliyosunki DOLANDİRİCİSİN.

Sana şimdi ağzıma geleni söylerim ama burdan senin gibi bi velet yüzünden atılırım ona yanarım sonra.

http://forum.iyinet.com/site-satis-siparis-takas/185972-pr3-900-2k-lugesoft-film-sitesi-2.html

bak beni çarpmaya çalıştığın konuda burda. cin olmadan adam çarpmaya çalışıyosun. bu multi üyeliğinide report ediyorum kim dolandırıcı kim üç kağıtçı senin banlanan üyeliklerinin konularına bakıp görülür.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
arkadaşlar birilerine suçlama yapacaksanız eğer mutlaka belgelerle konuşun, bu şekilde kimin suçlu olduğunu bilemiyoruz
muhatap olan herkesten dekont beklemekteyim

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Problem degil kontrol etsinler arkadaslar, bende belge vardi 3 4 ay once attim bakdim birsey cikmiyo, ama yarin bankaya gidecem birseyler almaya calisacam,ben bugun telefonda notlara bakiyoken bu arkadas bana adress filan vermissi bankada bana verdigi bilgi bu
Banka subesi: is bankasi bursa santral garaj subesi

Hamitler toku 2.etap f2/a kat 7 d16 osmangazi/ bursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5