İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

985.000'de Kapanan Şuan 54K Olan Sayfa Satılık..! & Takas Olabilir De

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Adminlerin konuyla nekadar ilgilendigini 1 haftadan belli goruyoruz. Super adminsiniz. Yeniceri senin ismini yazdim biryerde hemen geldin 1 haftadan belli sizin aciklama yapmanizi bekliyorum siz birsey yapmiyosunuz

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Adminlerin konuyla nekadar ilgilendigini 1 haftadan belli goruyoruz. Super adminsiniz. Yeniceri senin ismini yazdim biryerde hemen geldin 1 haftadan belli sizin aciklama yapmanizi bekliyorum siz birsey yapmiyosunuz

Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Yazılan tüm mesajları takip etmek gibi bir durumumuz yok. Kaldı ki bu mümkün değil. Konuyu rapor edersiniz yada bizlere özel mesaj yazarsınız. Ama siz sadece konuya yazarak ilgilenmemizi bekliyorsunuz. Şimdi bile tesadüfen gördüm konuyu.
Ayrıca bizim yapabileceğimiz tek şey, kullanıcıyı forumdan uzaklaştırmak. Bu da size birşey kazandırmaz. Arkadaş en son ayın 14 'ünde siteye gelmiş. Yani 1 haftadır yok. Gelmesini bekliyoruz. Geldiğinde konu ile ilgili açıklama yapıcaktır. Ben özel mesaj ile kendisine hatırlatma yaptım. Geldikten sonra, duruma göre gerekeni yaparız.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Ben bu konuya gerekeni yazdım 3 kuruşluk insan değilim eğer öyle olsaydım milletin burda parayla sattığı sayfaları ben kalkıpta ilk mesaj yazanlara ücretsiz vermezdim. Ben bu çocuk için tekrar mı bankaya gidicem tekrar mı izin kullanıcam afedersiniz yanlış anlamayın ama kılımı kıpırdatmam.

Suatg

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Adminler daha adami konusturuyosunuz ya size nediyeyim ben, adam egerrki hakli olsadi konun ustunde durur ve bankadan kagitlari alir hakli oldugunu gosterirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5