Arkadaşa kısmende olsa bende katılıyorum. Eğitim düzeyi düşük denemesede hayattan beklentisi olmayan boş yaşayanlar izler genelde bu programları. Mesela varmısın yokmusun. İzleyicilerine bakın büyük çoğunluğu farklı alemlerde yaşayan kişiler
Bide çıkıp orda masaya falan vuruyolarya çok gülüyorum. Gözümde embesil gibi görünüyorlar
Ha herkes izliyor Acun un programlarını diyebilirsiniz ama bu Acun un potansiyelinden kaynaklı bir durum yoksa programları beş para etmez türden ve hepsindende nefret ederim asla izlemem. Acun un programlarını izleyenlerin çoğunu biliyorum. Hayattan hiçbir beklentileri olmayan sudaki balık gibi hayatı nefes almaktan ileri götüremeyen göbek kaşıyan insanlar izliyor. Mantıklı kimse izlemiyor.
Bence Acun un programlarını izleyen kitlenin yaşamlarının öğlenki karı programlarını izleyenlerin yaşamlarından hiçbir farkı yok.
1 milyon dolar olayınında site reklamı için yapıldığı belli. Bende mesela gazetelerden birinde gokhanblog.com 5 milyon dolar dünya bu siteyi konuşuyor diye haber çıkartsam yarın patlama yaşanır sitede. Belki Acun yaptırmıştır belkide biri alıp öyle yapmıştır orasını bilemem ama site reklamı için yapıldığı her halinden belli oluyor.
Bu arada siteye şuan yeni baktım. Acun kendinin olsa adam gibi coder tutar güzel yapardı siteyi. Belliki habertürkle işi olan biri siteyi açıp gazeteyi kullanmış.