Atalay kardeşim, (bak senin için türkçe klavyeyle yazıyorum kıymetini bil)
ben evli biriyim ve yakında çocuğum olacak. Eşimin benim hakkımda en çok şikayet ettiği şey internetle çok ilgileniyor olmam. hatta ben öyle olmadığını düşünsemde eşimle geçirdiğim vakitten çok pc ile vakit geçiriyormuşum.
bu bir hastalık
ben bir gün emaillerime bakmazsam çok garip olurum. aklım hep orda olur. heleki ticaret delisiyimdir, yeter ki biri bana ticaret desin (para delisi değil, ticaret delisi). yani çok insana yardım ettim burada ve çok insandan da yardım aldım. bir sürü şey aldım ve sattım. hosting sattım, reklam alanı sattım, hatta başkalarının sitelerinin reklam alanlarını bile sattım, alexa düşürdüm, paypal aldım sattım,
hamdolsun dolandırıldım ama dolandırmadım, facebook sayfa aldım sattım defalarca. Şimdi dönüp arkama baktığımda gelen para gitmiş ve elimde birşey kalmamış. Gelende hosting işinden geldi, onları da iyinet'ten değil benim tanıdığım insanların referanslarıyla ve beni tavsiye etmeleriyle kazandım.
ve son zamanlarda ticaretlerim çooooook azaldı, sebebiyse
dolandırıcıların sayısı acayip arttı. bende temiz ticaret takılıyorum, önce paramı alıp öyle işi yapıyorum. ve artık asla alan değilim, hep satan tarafım. Böylece dolandırılmıyorsun.
Seninde sorunlarından birisi sadece asosyal olmakmış. bu gayet doğal, insanın sosyal çevresini çok etkiliyor bazen denge kurulamadığında.
Neyse kardeşim kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol.
sosyal hayatında başarılar dilerim