Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilginç bir durum normalde istemez ama yüklerken şifre istediği kısımda sen 30 Triali seçince demi bunu istiyor? Bnede çok kurdum hatta format filan bile atmadan kurdum ( regedit temizleyip ) hiç böyle bişi istememişti bir daha deneyin derim.
indirme işlemini hangi site üzerinden gerçekleştirdiniz ? adobe.com dışında bir site ise www.adobe.com adresine üye olarak trial sürümleri buradan indirmeyi deneyiniz.
Acaba format atarken üzerine mi kurdunuz yoksa temiz bir formatmı attınız. Bu hata mesajı sanki eskiden kuruluymuşta süren dolmuş artık serial girmen gerktiğinden bahsediyor.
Eğerki temiz format atmadıysanız eskisini görebilir yani.
---
Hiç biri olmazsa kaldırın regediti temizleyin bir daha kurmaya çalışın. Olmazsa yazın yeniden bakalım.
Başlat -> Çalıştırı tıklayarak cmd yazınız. Komut işlemi ekranında cd desktop yazınız. Burada yukarıda belirttiğim exe yi bulunuz. Bir klasör içindeyse cd komutu ile o klasöre giriş yapınız.Sonrasında JuneTrialPatch.exe yazıp enter tuşuna basınız. Karşınıza çıkan metni burada paylaşınız.
Yaa anlamadığım ben dün gece aynı işlemleri yaptım sırf senin için sildim komple regeditte adobe namına ne varsa bulup temizledim ( biraz zaman aldı. can sıkıcı ) ve yeniden kurdum trial olarak seçtim hiçbir sorun vermeden direk çalıştı anlamadım yani sende neden böyle yaptı :S