Site adresi: http://www.sinavsiz.net/
Sınavlar ile ilgili yazılar girdiğim, blogger tabanlı sitemi satıyorum.
Siteden günlük 1.5-2 usd arası adsense gelir elde edilmektedir.
Uploaded with ImageShack.us
(blogger günlük gelir istatistikleri mevcuttur)
Sitede host olarak blogger kullanıldıgı için 100 yıl, unlimited hosting bedava ,size hiçbir maliyeti yoktur, sadece yılda 1 defa domaini yenilemeniz gerekir o kadar. En güzel yanı hosting sorununuzun olmaması!
Ücret: 150 usd
Ödeme şekli: paypal
Siteden şuanda haziran ayı sonuna kadar 70-80 usd ye yakın para kazanabilirsiniz (tam sınav zamanı), yurt dısında yasadıgım için adsense nin yatırmış oldugu parayı ancak 9 ay sonra alabilcem, acil ihtiyaçtan dolayı tüm sitelerimi tek tek satıyorum!
Daha önce revolver nickli arkadaşa (w-s) 1 adet site satılmıştır!
İLK GELEN ALIR!
(not: siteye günlük 10k hitli siteden,ilgili konularda bol bol link verilmiştir,haziran ayı boyunca bol hit garanti)
Sınavlar ile ilgili yazılar girdiğim, blogger tabanlı sitemi satıyorum.
Siteden günlük 1.5-2 usd arası adsense gelir elde edilmektedir.
Uploaded with ImageShack.us
(blogger günlük gelir istatistikleri mevcuttur)
Sitede host olarak blogger kullanıldıgı için 100 yıl, unlimited hosting bedava ,size hiçbir maliyeti yoktur, sadece yılda 1 defa domaini yenilemeniz gerekir o kadar. En güzel yanı hosting sorununuzun olmaması!
Ücret: 150 usd
Ödeme şekli: paypal
Siteden şuanda haziran ayı sonuna kadar 70-80 usd ye yakın para kazanabilirsiniz (tam sınav zamanı), yurt dısında yasadıgım için adsense nin yatırmış oldugu parayı ancak 9 ay sonra alabilcem, acil ihtiyaçtan dolayı tüm sitelerimi tek tek satıyorum!
Daha önce revolver nickli arkadaşa (w-s) 1 adet site satılmıştır!
İLK GELEN ALIR!
(not: siteye günlük 10k hitli siteden,ilgili konularda bol bol link verilmiştir,haziran ayı boyunca bol hit garanti)