- Reaction score
- 0
benim 20 tane arkadaşm direk site adresimi tıkladı ve direk reklamlara tıkladı dielim hatta günde 20 dolar kazandıracak kadar arkadaşm direk siteye girip reklamları tıkladı sizce google banlarmı ?
![]() |
![]() |
abi ne hakkı ya google milyonlarca insandan trilyonlar kazanıor oturdugu yerde .. yinede yorumlarınız için teşekkürler
1k dan fazla hitin varsa eğer, bana site adresini gönder senin için reklam optimizasyonu yapabilirim. Taşıma suyla değirmen dönmez banlanırsın başka türlü. Adsense hilesi var mı var ama tasvip etmiyorum, arkadaşında dediği gibi tamamen reklam verenlerden gidiyor o para. Sadece google diye bakmak mümkün değil.
Legal site ise adsense ile ayda 80-100$ arası iş yapar, içeriğin türüne göre artabilir azalabilir. Reklam optimizasyonuda en çok tık alıcak şekilde reklam yerleşimini yapmaktır. En basit haliyle ziyaretçiyi yormadan en çok göz önünde olan yerlere reklam koymaktır, bu sayede %2-5 arası sayfa tıklanma oranı yakalamaktır.
1k dan fazla hitin varsa eğer, bana site adresini gönder senin için reklam optimizasyonu yapabilirim. Taşıma suyla değirmen dönmez banlanırsın başka türlü. Adsense hilesi var mı var ama tasvip etmiyorum, arkadaşında dediği gibi tamamen reklam verenlerden gidiyor o para. Sadece google diye bakmak mümkün değil.
dogru dion google fazlasını bilior mükemmel programlamacıları var google emin olmak için ne istiorsa hepsini yapabiliorum..Googleden site anahtar kelimesine göre girip tıklasalardı, sorun olmayabilirdi.
Ama buda etik bir davranış değil.
Ayrıca Google sizin bildiğinizden daha fazlasını biliyor bunu unutmayın.
banlanmaması için nasıl bi giriş yapmalılar ?
hocam işte ben bunları yaptırabiliorum...google'da ilk sıralarda çıktıgınız bi kelimede sorgu yaparak girsinler.
sitede biraz zaman geçirsinler
sitenizde diğer sayfalarınızıda dolaşsınlar diğer sayfalarda da zaman geçirsinler uzun ugras yanı. bununla ugrasıcagınıza organik olun