Konuları Görmek için Üye olmalısınız!!!
ruen' Alıntı:dediğini anlamadım gotchacım.
ya içeriği herkese açık hale getirmek istemiyorum. hide hek zaten kullanıyorum ama sadece linklerde
zaten 2000+ hiç kırık olmayan mp3 arşivimiz geçenki bi saldırıda gitti. müzik bölümü yok farkettiyseniz. yaklaşık 30 bin mesaj gitti.mp3 problemide yok şu an. download arşivide gizli
google ın yaptığı bu şey saçma.
trextra' Alıntı:Bu tarz forum sitesiyle başvurupta kabul gören var mıki?
Bence kendine kişisel bir blog aç. Az çok içerik ekle ama düzgün olsun. Onla başvur. Blogger dan başvurmanı öneririm
Bence kendine kişisel bir blog aç. Az çok içerik ekle ama düzgün olsun. Onla başvur. Blogger dan başvurmanı öneririm
GoTcHA' Alıntı:bloggerdan başvurdum ben geçen 1 ayda geldi cevap. türkçe sitem var bi tane şimdi ondan başvurmayı deniyecem bakalım. gerçekten 2 günse süper olur...
belki sadece "hello world" tarzı bir yazı girmişsindir, bende bloggerdan başvurdum 4 yazı vardı 2 günde kabul edildim. Ama şu sıralar yoğunlaştıysa bilemem...GoTcHA' Alıntı:bloggerdan başvurdum ben geçen 1 ayda geldi cevap. türkçe sitem var bi tane şimdi ondan başvurmayı deniyecem bakalım. gerçekten 2 günse süper olur...
deeper' Alıntı:belki sadece "hello world" tarzı bir yazı girmişsindir, bende bloggerdan başvurdum 4 yazı vardı 2 günde kabul edildim. Ama şu sıralar yoğunlaştıysa bilemem...