Suc Benim Ben...
yeni başlayan arkadaşları lütfen yanlış yönlendirmeyelim. bu yaptığınız MFA'dır şansınız varsa 1-2 ay ödeme alırsınız o'da belki.Adsense hesabınız kapanır.
arkadaşın demek istediği ; Sitenizde google reklamı olan yerlerin yanına patent lawyers filan yazın, link verin , menü oluşturun.Yada kısa reklamlar yapın gibisinden.. Gerçekten de doğru bir şeye değinmiş.Bu yöntemle özellikle oyun sitelerinden büyük paralar kazanabilirsiniz.Talep ederseniz yarın screenli bir ekleme yaparım, daha net açıklamak için.
"at binenin, kılıç kuşananın" der ata sözlerimizden biri,
eğer adsense yanında gerçekten bunu yapabilecek yaratıcılığa sahipsen,(kurallar içerisinde, fake yok) adsense te hiç bir şey diyemez...
İngilizce bir video sitesinde (rss den video alan) birçok etiket için kısıtlama yaptığım halde üstsüz(topless) kelimesi kısıtlama listemde yokmuş, adsense den ilgili örnek link ile birlikte uyarı geldi, hemen kaldırdık o linki (indexli sayfa sayısı 150.000 üstünde), siz şimdi yukarıda diyorsunuz ki o kelimelerin site içerisindeki yoğunluğunu google ölçemez yani içeriksiz olduğunu anlayamaz.
Böyle bir ek yapmana gerek yok, herkes hata yapabilir, heyecanlanabilir, zaman içerisinde öğrenilir.
Kural ihlali, yanlış ve hileyi açıklayayım, oyun sitesine gelen insan oyunlarla ilgilenen insanlar. Adsense contextual hedefleyen bir network. Ziyaretçinin ilgi alanına göre reklam yayınlamak amacındadır her zaman. 13 yaşında flash oyun oynamak için girecek bir çocuğun Forex'de yatırım yapacağını sanmam, ya da mp3 sitelerine mp3 sömürmek için gireceklerin Amerika'dan araba kiralayacağını. Bu durumda oraya buraya basayım tribinde olan ingilizce bilmeyen arkadaşların site sahibine kazandırdığı paralar haksız oluyor. Haksızlık, hile burada. Bu para ağaçta yetişmiyor, birileri veriyor bu parayı. Bunu yapanlar bir gün Adwords'de reklam verdiklerinde kendi reklamlarını böyle tespit etseler dünyayı yaygaraya koparır eminim.
Ben birşey yapmıyorum link koyuyorum kendi çıkıyor bence çok mantıksız bir savunma. Adsense olmasa sitede mp3 sitesine car hire, mesotheliame (nası yazılıyorsa artık) lawyers bilmemne diye keyword, link ekleyecek miydiniz, kişisel bir hobi değil heralde bu. Kurallarda yazmıyor diye birşey de yok, oturup kitap gibi kuralları mı okudunuz. Kullanıcıyı yanlış yönlendirici, reklamverenin bütçesini yararsız yönde kötü etkileyecek şeyler kural dışı, bu kadar da genel. Sanırım bu yapılanı bu kategoriye sokmak için alim olmaya gerek yok.
abi oyun eklerken, ustrubuna uydurup pekalada ekleyebilirsin, örnek attım bir oyun, açıklaması :
"bu oyun mausela oynanır, sağ,sol,vs, bla,bla,bal," sonra eklersin usulca, "bu oyun amerika borsasına kote olmuş bir firmanın, nasdaq kotalı, forex borsasında işlem görmektedir, yada görecektir"..
bu çoğaltılabilir tabiki, size bağlı
zaten copy pasteci işi değil bu....
Yeniler ortaya bi laf atar gider eskiler uğraşır.
Maçını izle sonra gel adam akıllı yaz ne yazacaksan,senin yazını,başkası tercüme etmesin yani
Hediyelik eşya'dan bahsetmiyorum - Lawyers'dan bahsediyorum. Konu ne ara hediyelik eşyaya döndü? Neyse koyalım bir iki forex, lawyers filan soralım adsense'e tartışmanın alemi yok. Kelime seçim hakkı ana kategori içinde geçerlidir. Oyun sitesinde forex kelimesini seçemezsin. 2 + 2 = 4.