Acaba aynı dünyada mı yaşıyoruz? Şu verdiğin screenshot komik geliyor bana. Bilmemne lawyers filan çıkmış yanda çoluk cocugun oynayacağı oyunlar. Nasıl bir savunmadır ki zorla tıklatmıyoruz. Kurallar sadece zorla tıklatmak üzerine mi, zorla tıklatma yoksa kurallara uygundur yani? Bu sitedeki bir kişi bu reklamla ilgilenebilir derken %100 inanarak mı söylüyorsun bunu? Eğer böyle bir inanç içindeysen zaten benim tartışacağım pek birşey yok.
Ben olaya para kazanma boyutunda yaklaşmıyorum. Forex sitesinde tıklanmazsa para kazanamazsın demişsin, ben doğru olandan veya etik olandan bahsediyorum. Bu yapılan şey kurallara uygun yapmak olarak adlandırılmıyor. "Kuralına uydurmaya" çalışmak bunun ismi. Bu yasaktır, forumda ahkam kesmek için yazmıyorum bunu. Bu kadar kurallara aykırı olduğunu düşünen varsa bu işlemi yaptığı bir sitesini versin, ben bir mail atayım google adsense support'a soralım kurallara uygun mu değil miymiş.
ahkam kesmek lafımız sana değildi Angelo aksine sana yorumun için teşekkür ettim.Verilen ss da arkadaşın dediği kelime içindir diye baştan söylendi sanırım eklenen mesajda.Evet zaten etikliği geç, türkçe sitede olması etik değildir ama asla da kural ihlali değildir.Türkçe site içerisinde yabancı içerikte olabilir, yabancı metinde olabilir, deneme istersen yarın forex koyayım ana siteme benim sitemi adsenseye sorabilirsin.Ben uygulanma açısından daima içerikle alakalı kullanırım soruna cevap bu sanırım.Sonuçta bunu yapma amacım tıklamayı kazancı artırmak.Oyun sitesinde forex çıkartsam da işe yaramaz.O sebeple kulanıcının olası tıklayacağı reklamlara yönelirim.