gelinlik sitesinde, gelinlik çemberi diye açıklama yazdığımda, kutu kilit çemberinin reklamı çıkıyor, yada pırlanta taş açıklamasında, taş zımpara , köşeli elmas açıklamasında, endüstriyel elmas kesici reklamı çıkabiliyor..
![]() |
![]() |
selam arkadaslar bende sizler gibi zamaninda kucuk degerli paralar kazaniyordum gunluk tiklama oranin 600 den basliyor 1000 tiklamaya kadar gidiyordu bir arkadasin tavsiyesi üzerine bir patent sitesi aldim adini vermek istemiyorum simdi güzelde icerik ekledim icinde forex falan diye kelimeler var forek reklamlarida cikiyor patent reklamlarida cikiyor bazi tık basina 5$ aldigim bile oluyor 30 tiklama basina 38$ aliyorum sizlere tavsiye ederim patent sitesi kurunuz yada forex forex ne derseniz forex uluslar arasi borsa birimi gibi birsey hadi bol para kazanmalar
yaptıklarının hiç birisi bence kural ihlali değil, çeşitliliktir.Ama düz mantalite de bakılınca arkadaşlara direkt kural ihlali olarak geliyor.gelinlik sitesinde, gelinlik çemberi diye açıklama yazdığımda, kutu kilit çemberinin reklamı çıkıyor, yada pırlanta taş açıklamasında, taş zımpara , köşeli elmas açıklamasında, endüstriyel elmas kesici reklamı çıkabiliyor..
Ha bir de o örnekteki reklamlar ve cok ödeyen kelimeler de, kuru hit istemiyor. O kadar para kuru hite verilir mi. Git al goclick, exoclick var.
Verdiğim örnekte yanlış olan kısımı açıklarmısınız ?
Hi Angelo,
Thank you for your inquiry. As mentioned in our program policies, publishers are not permitted to alter the behavior or targeting of Google ads. While publishers are welcome to place any links on their site, we encourage publishers to make sure that the links are relevant to the content of their pages to ensure a positive user experience. In addition, please note that targeting to ads that are not relevant to the site's content may have an adverse effect on a publisher's account. As such, we strongly advise that publishers not engage in such behavior.
İstediğiniz linki sayfaya ekleme hakkınız olsa dahi, kullanıcı tecrübesi için sitenizin içeriğiyle alakalı linklerin konulmasını destekliyoruz. Sitenizin genel içeriğiyle ilgili olmayan reklam hedeflemeleri yayıncı hesabınızın aleyhine etki edecektir, bu nedenle bu tür eklemelerden şiddetle kaçınmanızı öneririz."
---
.
aristokrat japonca sitemi açacaksın,arkadaslar herkes kendince hakli olabilir tabiki herkesin kendine öz bir bilgisi vardir mutlaka ben suan yine adsense nin icindeyim hep icinde oldugum gibi her tarafini kurcaliyorum bazi siteler var mesela 6$ dan basliyor 144$ a kadar gördüm ama bu reklamlari alabilmeniz icin birseyler gerektiriyor sanirsam bunu suan arastitriyorum japonca bir reklam var mesela 41$ veriyor tik basina bunlar nasil oluyor peki diyeceksiniz suan arastiriyorum resimlerini cekip buraya yapiştircam yakin bi zamanda...
arkadaslar herkes kendince hakli olabilir tabiki herkesin kendine öz bir bilgisi vardir mutlaka ben suan yine adsense nin icindeyim hep icinde oldugum gibi her tarafini kurcaliyorum bazi siteler var mesela 6$ dan basliyor 144$ a kadar gördüm ama bu reklamlari alabilmeniz icin birseyler gerektiriyor sanirsam bunu suan arastitriyorum japonca bir reklam var mesela 41$ veriyor tik basina bunlar nasil oluyor peki diyeceksiniz suan arastiriyorum resimlerini cekip buraya yapiştircam yakin bi zamanda...
bende patenten para kazanıyorum ama ben paten siteme popuk açtım) daha dogrusu kardeşim dedi abi böyle daha çok para kazanırsın diye bende denemesini yaptım hakketten banlanma riski var ama taktigi bilirsen bişe olmaz kolay gelsin...