Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kazançlar son 2 senedir sürekli düşüyor. Artık 3 ayda 1 ödeme alıyorum. Ayda 200-300 kazanırken az geliyorken şimdi ayda 100 doları tamamlayabilsem şükür edicem.
Öyle bi düştüki geldi kafamızı kırdı
Adsenseye ilk başladığım aylarda kendimce iyi paralar kazanıyodum. Ne zaman tavsiyeler kalktı ve adsense iyice yaygınlaştı artık para alabilmek için 4 ay bekliyorum Ziyaretçilerde her sitede reklamlar arasında kayboldukları için reklamlara tıklamıyolar.
baya düştü 1 siteden aldığımı 5 site ile zor alıyorum artık. Permisionun dediği gibi hatta ziyaretçi de arttı sitedeki tıklamalar da ama ücret her gün biraz daha azalıyor hemde reklam verenlerin artmasına rağmen. Artık reklam vermeyen adam kalmadı çevremde.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.