Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Adsense Hesap Komedisi.

Klingbeil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Kuralları şahsımca uygun görmedigimden dolayı 4 senelik adsense hesabımı kapatmaya karar verdim.

Önce kuralları kabul etmedim. Daha sonra destek merkezinden hesabımın kapatılmasını istedim.

Ama arada 3-4 gün geçti dedim artık girilmez hesabıma hem kapatma hemde kuralları kabul etmedim.

Ama gel gelelimki oda nesi hesabıma girdim herşey normal şekilde hesap detayları girişleri vs vs herşey yapılıyor.

Madem hesapa girilicek kuralları kabul etmedigimizde neden 1 daha giriş yapamassınız diye 1 ibare kullanıyolar.

Tşkler.

artofevil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
hacı neden kapatıon bi fakire fukaraya ver.
Sevaba girersin :D

Ozcan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
428
hesap kapatırkendemi kuralları var onu bilmiyordum nasıl yaptığını anlatırmısın :) bu hesabı kapatın diye bir butona tıkladın ve sana şu kurralları kabul etmiyorsan kapatmayızmı dediler.

Priapos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
hesap kapatırkendemi kuralları var onu bilmiyordum nasıl yaptığını anlatırmısın :) bu hesabı kapatın diye bir butona tıkladın ve sana şu kurralları kabul etmiyorsan kapatmayızmı dediler.

Yok; geçen aylarda Google AdSense Programı için her kullanıcıya sözleşme kabul ettirdiler

O sözleşmenin üstünde de " kabul etmezseniz birdaha hesabınıza giriş yapamazsınız" gibi bir ibare vardı,

arkadaş onu kabul etmemiş.

Ozcan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
428
Yok; geçen aylarda Google AdSense Programı için her kullanıcıya sözleşme kabul ettirdiler

O sözleşmenin üstünde de " kabul etmezseniz birdaha hesabınıza giriş yapamazsınız" gibi bir ibare vardı,

arkadaş onu kabul etmemiş.

Hım anladım şimdi. İlginç belki reddete değilde kabul et e tıklamışsındır farkında olmadan. :) başka bir hesapla deneteyim arkadaşlar var 5-6 aydır kullanmayan sonuçu söylerim.

Klingbeil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
daha bunamadim :) özellikle kabul etmedim onca kurali okucam arastircam sonra bu katı kurallara gelip evet dicem yok :) zoraki bir iş var sanirim

DijitalSanat

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
Klingbeil arkandayım :D Göster şu google 'a gününü

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
daha bunamadim :) özellikle kabul etmedim onca kurali okucam arastircam sonra bu katı kurallara gelip evet dicem yok :) zoraki bir iş var sanirim

E o zaman adsenseye üye olurken niye kuralları kabul ettin diye sorarlar adama...Yoksa üye olurkenki kurallar katı değilmiydi..

Klingbeil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Sonuçta kurallar değiştirilince sana bildiriliyor.Eğer kabul etmezsen kullanmazsın.Eğer kullanmak istersen kabul etmek zorundasın...

Zati kabul etmiyorum ve kullanmak istemiyorum. ama hesabımda açık olmasından rahatsızlık duyuyorum kuralları kabul etmiş gibide görünmek istemiyorum.

Amaç ortada 1 hata var Diyorki Bu kuralları kabul etmesseniz 1 daha giriş yapamazsınız. Bende bunu dile getiriyorum. kabul etmedigim halde giriyorum :)

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
Merak etme 3 vakte kadar giremezsin artık..

myguitar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
45
Herkes hesap açmak için yırtınırken buda başka bir bakış açısı.. :)

Klingbeil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Konuyu açtıgım tarihtan beri yaptıgım başvuru sayısı 8 mail açıkçası hesap kapattırmakta dert.

aptal aptal alakasız alaksız bana cevablar gönderiyolar. Dogru adımlar ile 8 mail gönderiyorum. Ya sabır nerden bulaştım ben bu google başa bela.

artofevil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
Konuyu açtıgım tarihtan beri yaptıgım başvuru sayısı 8 mail açıkçası hesap kapattırmakta dert.

aptal aptal alakasız alaksız bana cevablar gönderiyolar. Dogru adımlar ile 8 mail gönderiyorum. Ya sabır nerden bulaştım ben bu google başa bela.

Başaracaksın :D

Klingbeil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
23-06-2008 attıgım 14. mail allah seni bildigi gibi yapsın google.

Yapıştı bırakmıyo örümcekkk.

En sonunda banlatıcam kendimi öyle kurtulucam bu illetten :)

firar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
bende kapatıcam bi çekimi yollasınlarda..