İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense ile Misyonerlik Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sönmez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir sitede gördüğüm adsense reklamı dikkatimi çekti sizlerle paylaşmak istedim..
reklam8hm.jpg

Misyonerler artık heryerde çok rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.. Bence kültürümüz tehtid altında bu tip misyonerlere dur demezsek.. Lütfen sizde görüşlerinizi bildirin..

E

eyciey

Misafir
Malesef yapacak bir şey yok çünkü herşey yasal kılıfa uyduruyorlar. Tek çözüm adsense hesabınızdan bu siteleri engelleyin.

manyetic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kutsalkitap.org
meryemana.net

ben ikisi blokladım
sizede öneririm.

elimizden geldiğince bunların çabalarına alet olmamak lazım
sizinde bildiğiniz adresler varsa paylaşalım derim.

tabi bu kesin çözüm değil ama neyse.

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizimde adsensede www.cepkuran.com 'umuz var mrk etmeyin:) Benim sitede çok çıkıo reklamı, sizdede muhtemelen çıkmıştır.

intibah

eksiksiz.com
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
kutsalkitap.org
meryemana.net Bu iki site bende de çıkıyordu ikisine de blok koydum lakin gece boyunca reklamları çıkmaya devam etti bende soğuk terler atmaya...
Blok koyunca hemen kalkmıyor reklam.

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
meryemana.net
vatican.va
kutsalkitap.org

beyler bende bunları engelledim.Başka varsa paylaşın lütfen yeni açtığım adsense hesabında engelleyeyim.

saygılar

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google da arama yaptım incil vs. kuran die arama yaptıgımda bile
meryemana.net
kutsalkitap.org
bunlarla karşılaştım. baska yok sanırım. olursa paslaşırıs ;)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kendi istediklerine göre düzenlenen bir kitabı yaymak na kadar dogru ? oradaki yazanalrın ne kadar müslümanlara uygun ? tartışılır ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ve bunları engellemek bence cok dogal çünkü biz gidip onalrın ülkelrinde kitap dagıtıp bize gecin demiyoruz... onalr profaganda edip gecirmek istiyor..

manyetic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında bizim islamı tebliğ etmemiz lazım sonuçta onların öğretmek istediği bir kaç papazın toplanıp yazdığı bir kitap ve uydurma bir din.

islam dininin ve kuranı kerim in ise koruyucu Allah tır ve doğruluğundan şüphe yoktur. İslam ı çağ dışı falan gösterenler ise ancak kendilerini kandırır.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya o hırıstıyan halkı o yenidne yazılan kitaba nasıl inaç gösteriyorlar anlamıyorum yani şahsen türkiyede kuranı degiştirdik artık yenei kuran bu dicekler kesinlikle uymam ya saçmalık yaa allah nasıl gönderdi ise öledir ne oo bu işimize gelemdi cıakrtalım bunu koyalım ya bunu günahı cok muş bunu düşürelim yok bu günahmış yok biz bunu sevap yapalım diye işimi oluır kimki onalr kitapta oynama haklarını veriyor ve halkta buna izin veriyor.

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+1 Permission.Allah'a şükür böyle bir dindeniz.Hristiyan olup o şekilde inanmak banada ters geliyor.Şahsen öyle bir dini kabul etmezdim bende.Sen kalk zamanında işine gelen bölümleri düzelt,değiştir,karala sonra yeni kutsal kitabınız budur diye millete uydur.
Böyle bir dinide yaymak hangi akla sığıyor?

Verdiğin siteleri engelliyorum permission.Saol

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Amerikan tekelinde ve Amerikan desteğini arkasına alan google den böyle birşeyi beklememek ayıp olurdu heralde :D bir nevi emperyalizm bir nevi misyonerlik duyarlı webmasterlere helal olsun .

X

xkurt10

Misafir
valla ben okumamda okuyanada manı olmam herkes kendı bacagından asılır ama su benım kafama takıldı www.vatican.va daki pagerank bende olsa sıteyı kaca satardım :D saygılar

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xkurt10 şunuda söylemek lazım vatican.va için.Google bu sitelere destek veriyor yani bu sitelere çalışıyor pagerank değerlerindede göründüğü gibi :p Backlinkleride hepsi kendi sayfaları.

Saygılar

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yeniyasam.com

incil.com

kutsalkitap.com

kutsalkitap.org

isamesih.com

isamesih.org

protestan.org

aloincil.com

incilturk.com

hristiyan.net

islamacevap.net

mesih.org

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Acaba kitabı eldenmi teslimediyorlar yoksa istetip getireni dövelim diyecektim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.