![]() |
![]() |
Vallahi 2 gündür uyumuyorum hocam yahu yedi ömrümü bu adsensesahbret arkadaş yakında çıkar
4400$ kadar birşey gelecek peki sen kaç alacaksın bakalımnekadar alıyosunuz bakam![]()
Teşekkürler4400$ olunca uyuyamaman normalumarım en kısa sürede alırsın ödemeni
Webloadere ne bakıyorsun yahu bi forumda scriptimde açık yok diyordu sql injection çıktıwebloader 2 saate kadar işleme girecek demiş bakalım ne derece doğru çıkacak![]()
Katılsana yahu morali taban yaptırma 3 gündür foruımdayım görüyorsun bari bugün yatsada uyusam artıkBugün işleme girmesi zor...![]()
4400$ kadar birşey gelecek peki sen kaç alacaksın bakalım![]()
durduğun hata ama bi noktadan sonra adamı yoruyorBana 2 yıldır yardım yataklık yapmıyor googleAma hala kazanan kazanıyor anlaşılan
Geri mi dönsem ki...
Bizlerde bekliyoruz iyi birşey ama halen işlemde değil 6-7 ülkede ödeme işlemde ama sanırım daha bizlere sıra gelmedi.
Millet 4400 alıyor biz hala 100 ' lerdeyiz :S
İşlemde
Abarttığınız kadar öyle birşey yok, milyar gösterim yapmasakda 30 milyon gibi gösterim 300k yakın tık ve ona yakın sorgu ile normal bir para alınabiliyor.Türk sitelerden mi kazanıyorsunuz Adsense gelirlerinizi? Gerçekten merak ediyorum uğraşmaya değen bir durum var mı. İyi vermesi gereken bir niche'de site açtık. (Google keyword tool CPC sine $7 dolar diyor) - İlk sayfadayız. CTR bir kere yerlerde sürünüyor, ya kullanıcı tecrübesinden vazgeçip amatör marez sitesi gibi heryere reklam koyacağız, o zaman da ranking düşecek. Zaten click başı 0.03 veriyor, dandik kelimelerde kaç veriyor bir centin 100 de birini filan mı? Açıkçası ortalama bir ingilizce kelime bunun 10 katından başlarken, bununla uğraşmak mantıklı mı?
Ne yapıyorsunuz, bir milyar sayfa gösterimi filan mı yapıyorsunuz Adsense'den birşey kazanabilmek için?
İngilizce site ile 30 milyon gösterim ile neler olacağını biliyorsunuzdur heralde söylememe gerek yok. Birşeyi farazi abartmadım ki, gördüğümü söyledim. Sağlık ile ilgili bir kelimede click başı 0.03 ve 0.04 ortalama almışım son 3 haftada. Belki beni sevmiyordur Adsense, herkesin tecrübesi aynı olacak diye birşey yok.