Allah nazarlardan saklasın
Dünkü kazanç 1.27 bugünkü kazanç 0Allah nazarlardan saklasın
tr lokasyon hiti artirmaz hocam, ama yabancı lokasyon googlenin daha iyi indekslemesini biraz daha çok sağlayacağından çok hafif hit artışı getirebilir ki oda değişkendir.
ama tr da su siteyi host et yabancıda iken 5k tr de 10k olur diyemezsin
arakdasım konuya gore daha fazlasınıda gorduk yaw bu pekte yuksek degıl
bu tıklara nerden bakıyorum yaf bi kişi sölesin allah aşkınaaaaaaaaa
DÜn akşam blogumda anasayfada görünmeyen konunun kendi linkine girince görünen bi reklam yerleşimi uyguladım.Bugün o bölümdeki reklamdan 1 tıka aldığım paraya ise eminimki benim gibi sizde şaşıracaksınız.Her ne kadar sitesinde 1 tıka daha fazla alanlar olsada türkçe içerikli bir blogdan 1 tıka bu para biraz zor alınır diye düşünüyorum:
Şimdiye kadar 1 tıka aldığım en iyi ücret:
GÜZEL ANLATMIŞSIN ARKADAŞIM AMA BENİM ADSENSE E ÜYELİĞİM NEREDEYSE 1 SENEDİR VAR BİR ÇOK SİTEDEDE GOOGLE REKLAMLARINI YAYINLADIM HATTA BU EN SON YAPTIĞIM SİTEM www.turksite.eu GÜNLÜK HİTİ 1500 TEKİLLERİDE VURDU AMA BEN DAHA KAZANCIMA BAKTIĞIMDA BİR ŞEY GÖREMEDİM ACABA ADSENSE KURULUMUNDA BİR HATAMI YAPMIŞIM BANA BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..
Gördüğüm kadarıyla reklamlara 1 yılda sadece 3 tık olmuş.Heralde reklamları kötü yerleştirmişsin.GÜnlük 1500 tekil hitim olsa eminimki günde 30-40 dolar alırdım ben.Benim yerleşimime bakabilirsin: http://geccetr.blogspot.com
Bence reklamları optimize et gelen ziyaretçide önemli tabi..