B
bazobehram
Misafir
google sizce.. banlamayı.. çekin onaylanma tarihinde genel olarak banlıyormu.. benim bildiğim pın kodu gelmeden .. çek onaya giderken hesap banlanma durumu genelde kaçta kaç
nasıl görmedin yahu, bir ara adsense bi temizlik yapıp bir sürü kişiye banladı, ortalık hile yapmadım banlandım diyenlerle doluydubeceriksiz_acemi' Alıntı:google de çalışan mühendislerden kaç tanesi bayan gibi bir soru olmuş. Hilen varsa banlar er yada geç.. Yoksa uyarır, hile yapmadım ama banlandım diyen insan görmedim henüz. ( kuralları okumadan reklamları yanlış yerleştirenler hariç )
ZIPPKIN' Alıntı:nasıl görmedin yahu, bir ara adsense bi temizlik yapıp bir sürü kişiye banladı, ortalık hile yapmadım banlandım diyenlerle doluydu
beceriksiz_acemi' Alıntı:MANTIKEN DÜŞÜNÜN ;
google nin amacı reklam almak ve satmak.. Hile yoksa neden banlasınki ? Zevk için derseniz buna kimse inanmaz kural ihlalleri yapılırsa tabiki banlamak zorunda.Şu bir ara temizlik yapdğı dediğinde sanırımki türk sitelerde forex sayfalara popup açan
Bence google bu ara tekrar banlamaya başlar hile yapanları. Duyduğuma göre google youtube'yi satın almış 1.6 milyar dolara tabi adamlara para lazım heran bir temizlik yapabilirler...