Merhaba arkadaşlar.Az önce blog sitemdeki "google adsense" reklamına yanlışlıkla 1 kere tıkladım.Tıklamamdan dolayı google adsense den banlanabilirmiyim.Eğer banlanma ihtimalim varsa bunu engellemek için ne yapmalıyım.Cevabınızı bekliyorum..
1 kere tikladiysaniz Sorun olmaz herhalde
1 kere tıklamayla sorun olacagını zannetmiyorum. Aklınızda kalmaması açısından konuyu adsense yardım'a mail atmanızı öneririm.
Google Adsense ile ilgili , google'ın verdiği bilgileri okursanız göreceksiniz. Şu an tam olarak cümleyi hatırlamıyorum fakat kısaca şöyle diyorlardı.
" Kendi google adsense reklamlarına tıklamanız, yada aynı ip den birden fazla tıklanması durumunda, yapılan tıklamalar geçersiz sayılmaktadır. Fakat yanlışlıkla tıklayabileceğinizi biliyoruz. Bu bakımdan çok üzülmeyin. Hesabınız banlanmayacaktır "
Kısacası, yanlışlıkla 1 yada birkaç defa tıklamak, hesabınızın banlanmasına neden olmaz. Fakat o tıklamalardan kazanç da sağlamazsınız. Ancak, bu tıklamaları alışkanlık haline getirirseniz, o zaman hesabınız banlanabilir.
Şu an itibariyle herhangi bir sorun yok. İçiniz rahat olsun.
email atmanıza gerek yok... rahat olun olmazz bişey
Eğer sitenin günlük gösterim sayısı azsa banlanabilirsin.
Şöyle ki eğer 1000 gösterim başı reklam harcaması 1$ ve üstündeyse kesin banlanırsın söyleyeyim.
Adsense de banlanmamanın tek yolu bin gösterim başı adsense`in size yaptığı ödemeyi 0,5$ ve altında tutmanız gerekmektedir.
Tabii bu benim naçizane görüşüm...
Eğer sitenin günlük gösterim sayısı azsa banlanabilirsin.
Şöyle ki eğer 1000 gösterim başı reklam harcaması 1$ ve üstündeyse kesin banlanırsın söyleyeyim.
Adsense de banlanmamanın tek yolu bin gösterim başı adsense`in size yaptığı ödemeyi 0,5$ ve altında tutmanız gerekmektedir.
Tabii bu benim naçizane görüşüm...