İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense ye ikametgah gönderimi acil yardım

£rturk

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
arkadaşlar pın gelmediği için adsenseden yardım istedim benden kimlik ve adres bilgilerimi gösteren bir fatura istediler benim adıma kayıtlı bir fatura vs yok ikametgah göndersem olurmu? veya başka ne yapmam gerekiyor.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bunu ilk defa duyuyorum, fakat böyle birşey istediklerine göre ailenizden birine ait yani baba/anne şeklinde de fatura ikamet ibrazı sayılır.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bende ilk defa böyle birşey duydum. ikametgah değil de onun yeni adı yerleşim yeri belgesi, kendi adına bir yerleşim yeri belgesi göndersen bence sonuç alırsın.

T

trgy

Misafir
İstediklerini gönder. Gönderdikten sonra sana bir mail gelecek ve pin girmene gerek kalmayacak. Bizzat ben yaşadım. :) İkametgah kabul etmezler sanırım.

ArbielManto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) evet Dostum ikametgaha gerek yok. Bulunduğun adreste olduğuna dair ispatlayacak annenin veya babanın üzerine bir fatura tarattırıp gönderirsen 48 saat icinde bir mai geliyor ve pin beklemiyorsun. yararlı olduysam ne mutlu

D

dragon

Misafir
bende ilk defa böyle birşey duydum aynen arkadaslara katılıyorum....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.