Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar pın gelmediği için adsenseden yardım istedim benden kimlik ve adres bilgilerimi gösteren bir fatura istediler benim adıma kayıtlı bir fatura vs yok ikametgah göndersem olurmu? veya başka ne yapmam gerekiyor.
bende ilk defa böyle birşey duydum. ikametgah değil de onun yeni adı yerleşim yeri belgesi, kendi adına bir yerleşim yeri belgesi göndersen bence sonuç alırsın.
evet Dostum ikametgaha gerek yok. Bulunduğun adreste olduğuna dair ispatlayacak annenin veya babanın üzerine bir fatura tarattırıp gönderirsen 48 saat icinde bir mai geliyor ve pin beklemiyorsun. yararlı olduysam ne mutlu
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.