az önce tekrar upload edip başvurdum şimdi kabul ettiler 2.onayı bekliyorum
h.olsun onay durumuna baglı değişebilir süre 1 hafta gibi en geç tabi onaylanacaktır
az önce tekrar upload edip başvurdum şimdi kabul ettiler 2.onayı bekliyorum
merhabalar arkadaşlar bu yöntemi pek fazla kimse bilmiyor web sitenizin olmasına gerek yok artık %100 kesin hesap alma yöntemi %100 kabul şimdi nasıl yapacağınıza gelelim eğer kesin onaylanmasını istiyorsanız yazının tamamını uygulayın ve hesap alan ufak bir yorum yazarsa sevinirim....
1- www.docstoc.com adresine giriniz
2-siteden bir üyelik alın az çok ingilizceniz varsa çok kolay alıcaksınız.
3-üye olduktan sonra size adsense kayıt olmak ister misiniz diye soracaktır evet istiyorum seçeneğini seçip mail adresinizi veriniz.
4-profili açtık şimdi sıra profil bilgilerimizi doldurmaya bilgilerimizin tamamını dolduruyoruz %100 doldurmuş olduğumuzdan emin olalım.
5-upluad yazan yerden elinizde bulunan herhangi 20 25 adet pdf doc metin belgesi içeriğinde yazı bulunan belgeleri siteye yukleyin...
6- Mailinize gelen adsense bilgilerini doldurun ve başvurunuzu tamamlayın.
7-Bazen 2 saat içerisinde onay gelirken bazen 1 haftayı buluyor ama %100 onaylanıyor.
Bu şekilde çoğu arkadaşıma hesap aldım onaylanmayan hesap olmadı!!!
Böylelikle adsense hesap alma sorunumuz ortadan kalkıyor....Beni takip etmeye devam edin bomba paylaşımlarla sizlerle olacağım herkese iyi çalışmalar
docstoc sitesinde google reklamlarımızı nereye koyuyoruz. yada nsıl yayınlıyoruz . ben 1 hafta oldu 2.onayda bekliyorum..
benimde 5 gün oldu hala 2. onay bekliyorm
serdar kardeş sen yöntemi sölemişsin saol ama onaylamadı siz kendiniz yöntemi bulmalısınız. kolay gelsin
şimdi 4 iş günü inceleyecekler mesajı geldi . reklam kodu falan eklemem gerekir mi
benim çok beklettirler, 11 gün oldu hala daha bekliyorum. 4 gün değil 10 günde verseler yine iyi.