hehe bunu da gördüm ya artık kesin çok yaşarım
adsense e son başvurum 3 saat içinde cevaplandı. mesajda da göreceksiniz,reddedilmemin nedeni yetersiz içerikmiş,ama ben herhangi bi siteme kod eklemedim hatta herhangi bi sitemi bile belirtmedim,bu google adsense sorumluları hangi siteye bakıpta benim hakkımda değerlendirme yaptılar? Artık kesinlikle eminim ki kontrol felan etmiyolar,otomatiğe bağlamışlar başvuruya bakmıyolar bile direk reddediyolar.
[email protected]
20:28 (3 saat önce)
Kime: bana
Sayın Kullanıcımız,
Hoş geldiniz e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizden sonra AdSense başvurunuzu incelemeye devam ediyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık. Sorunlar:
-
Yetersiz içerik
---------------------
Daha fazla ayrıntı:
Yetersiz içerik: AdSense'e katılabilmek için, sitenizde, uzmanlarımızın incelemesine ve tarayıcılarımızın sayfalarınızda gösterilecek alakalı reklamları belirlemesine yetecek metin içerik bulunmalıdır. Sitenize daha fazla tam cümle ve paragraf eklemenizi öneririz. Web sitelerinin tam olarak yayına başlaması ve çalışması, kullanıcıların sitenizde bir menü, site haritası veya uygun bağlantılar yoluyla gezinmesinin sağlanması gerekmektedir. Sitenizin büyük bölümü tamamlandığında ve siteniz çalışır duruma geldiğinde, başvurunuzu yeniden değerlendirebiliriz.