![]() |
![]() |
En çok kazandıralan hotel,health,travel,car bu 4 kelime ile blogspot.com site acsanız bıle kazanırsınız![]()
Tabi o kadar basit zaten. Sen öyle yap o zaman. Sen hotelle healthla travelle carla bloggerden site yap içeriği ekle hit çek para kazan gel ben sana kitabı bedava vericem..![]()
Jingpin@windowslive.com ekle gostereyım.Bedava vermezsen ama kıtabı ?
arkadaşlar bu kitabın hem ingilizcesini hem türkçesini ben bedavaya dağıtıyorum bana ulaşın linkini vereyim
kankalar-ptc-reklamcilik@hotmail.com
kazık yemeyin
arkadaşlar bu kitabın hem ingilizcesini hem türkçesini ben bedavaya dağıtıyorum bana ulaşın linkini vereyim
kankalar-ptc-reklamcilik@hotmail.com
kazık yemeyin
Başkasına ait bir ürünü ne hakla bedava olarak dağıtıyorsunuz, bu tür davranışlarınızın devamı halinde forumdan uzaklatırılacağınızı hatırlatmak isterim..
Nah kitabı yazarı benim nah yazarısın milleti kazıklayıp para topluorsun bense parayla 90 TL ye aldım. sadee bir üyelik karşılığında dağıtıyorum 1 üyelik bana 10 cent kazandırıyor. çokmu şey istiyorum senin gibi. olayı başlatan sensin efendiliini bilip benim açtığım konuya gelip sıçmasaydım orda bende haddimi bilirdim akıllı ol efendi ol başkasının altında ezilme ezikk seni.
Sayın moderatör benim yazımı alıntı yapıp bana ihtar yapıyorsunuz ama bakıyorum büyük paralara kontörlere başkasının kitabnı pazarlayan kişiye ses çıkarmıyorsunuz
taraflı davranmayalım lütfen. kitabın yazarı o olduğuna inanıyormusunuz google kazançlar kitabının yazarını herkes biliyor omu yani yazarı güldürmeyin beni lütfen.