S
SagittariuS
Misafir
Aramızda şu sebeplerden atıldık yada şu sebeğlerden atılınır diyen arkadaslar..
ben sana bisey diyeyim mi seni keklemişler kardes, yok öyle bişeyrektum' Alıntı:Olay adsl fabrika nosunda modemi değiştirmedikçe bu noyu değiştiremessin...
Aynı ip den tıklar ama aynı bilgisayardan değil.Yani sadece ip belirleyici değil.Daha birçok belirleyici var.messmedia' Alıntı:statik ip'nin olmaması bile tehlike bu ülkede hesabını kontrol etmişsindir, sonra gider birisi o anda kontrol ettiğin ip'yi alır ve reklama tıklar küt! artık paranoylardayım kusura bakmayın neden atıldığı konusunda neden bulamayanlar bunu da bir düşünsün olmaz olmaz demeyin.
madem oyle git internet kafeye tıkla reklamlarına her bilgisayar ile bir kere sonra bir bilgisayardan da login ol. bakalım atıyor mu atmıyor muastraler' Alıntı:Aynı ip den tıklar ama aynı bilgisayardan değil.Yani sadece ip belirleyici değil.Daha birçok belirleyici var.
webmasterrifo' Alıntı:En başta Türk olmak direk rizikolardan birisi....
Yüksek gelir elde etmek 2. riziko..
iframe kullanmak, sürekli aynı ip den klik almak, kullanımı yasak alanlarda kod kullanmak v.s. .... ve daha henüz hiçkimsenin keşfedemediği belirsiz birsürü nedenler...
Atılmadan sürekli kazananlar yazsa belki bu sır çoğu insana ışık tutar.... Halen hiç atılmadan 1 seneyi aşkın birileri varsa....
bandirma' Alıntı:Kısacası bir başkasının sizin reklamlarınıza tıklayıp sizi sistem dışına çıkarması mümkün değil!!! Açıkçası böyle diyenlere de inanmıyorum.
messmedia' Alıntı:yanılıyorsun arkadaş, sen ister inan ister inanma bu böyle.
messmedia' Alıntı:peki senin güzel hatrın için öyle olsun, burası tek bu forumdan ibaret değildir, böyle demen senin tecrübesizliğini gösterir,
messmedia' Alıntı:arkadaşımı suçsuz yere attılar, siteme saldıran hollandalının tekini de ben adsense'ten attırdım, yani bu işler buraya yazı yazmakla, yerli yersiz smiley kullanmakla olmuyor.
messmedia' Alıntı:lol, kim ki bu acaba, bence forumdan atmışlar tekrar gelmiş, bilgi desen bilgi yok, akıl desen o da yok, merak ettiğim doğrusu, abicim bilgin yoksa oturacaksın, açmayacaksın ağzını, saçmalayarak sen rezil olursun bizim işyerinde de bi çocuk var ne zaman lafı yese, rezil olsa gülmeye çalışır, tuhaf hareketler yapar adın erdem mi?
messmedia' Alıntı:Neyse bişey yazıp işime döneceğim, bu tür tipler genelde 16-17 yaşlarında yüzü sivilceli gençlerdir, karşınızda olsa iki lafı bir araya getirip konuşamazlar, bir keresinde bir tanesi bişeyler yazıp duruyordu msn'de, adresini ver dedi, gelecem dedi, iyi dedim işyerinin adresini verdim geldi de. Beni görünce merhaba nasılsınız abi filan dedi, ezildi kaldı, sonra sen niye öyle yazıyorsun filan dedim; şey abi kem küm oldu bak sen iki kelime etmekten aciz herif işyeri basacak yani pc başında ona buna laf sokmaya çalışarak insanın değeri artmaz, neyse işim var eyvallah.