İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense'nizde artış oldumu?

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar herkes adsensenin bu ay az verdiğini beyan ediyordu. Bende 20'sinden sonra düzelecektir diye bir iddia attım ortaya ve gerçekten dün kıpırdanma oldu bugünde cpm biraz arttı gibi. Sizlerde de varmı düzelme yoksa aynen devammı ediyor ?

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bende de güzel bir artış var umarım az sürmez:)

leandro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde eskiye döndü. yine az kazanıyorum ama o çok düştüğü zamanki gibi değil,normale döndü yani

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aksine düşüş var. tık başı 0,01 bile vermiyor artık...

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bende ay boyunca tum kazanclar normaldi

Tennoryu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendede pek düzelme yok suan için bakalım ilerleyen zaman ne gosterecek

yakamoz01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bende de çoğu zama tık başı 0,01 bile vermiyor hile yok , genel hizmet reklamı yok anlamıyorum hergün böyle oluyor

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende artış oldu
Normal reklam tık başı 0.07-0.10 cent arası
Bağlantı reklamı ise tık başı 0.06-0.08 arası
böyle devm eder insallah...

Edit: Türkçe bir sitem böyle

diğer türkçe sitelerim click başı 0.01 gibi almaya devam ediyor..

U

Unigenclik.org

Misafir
az buçuk düzelme olduğu doğrudur, bende farkettim ..

150 tık - 35$ gibi ,,

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende de henüz gözle görülür bir değişme yok, düşük seyrediyor, inşallah ilerki günlerde artış olur.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Kimseyi kırmak değil amacım ama bu tür başlıklar açmayın artık, ya bu kadar reklam veriyorsunuz adsense adsense diye okul kuracaksınız neredeyse ama ne kadar geyik bu tür mesajlar...
Ya arkadaşlar benim bir sitem var otomobil sitesi, kredilerin düştüğü bir dönemde yada araç alışlarının arttığı aylarda ne olur reklam verenler benim siteme yönelik reklamları fazla verir ve rekabet artar o site o aylarda o günlerde kazanır...
Bir turizm sitem var diyelimki antalya ilini tanıtıyorum ve hedef kitlem yine yurt içi ne zaman fazla para kazanırım? Yaz aylarında değilmi o dönemde fiyatlar ve rekabet artar...
Sitenizin içeriğine görede bu durum zaman zaman olur bunun google tarafından yapıldığını falan söylemeyin artık... Reklam veren ne kadar fazlaysa sitenizde o kadar fazla kazanır bu bir rekabet işi...

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
valla bende hic birsey anlamdim resme bi bakin normalmi bu niye boyle anlamiyom ..asagidaki resim bugunki tiklamlar ve gosterim icin
http://img265.imageshack.us/img265/9753/adsense3lj.jpg

İstatistiklerin biraz düşük gibime geldi. Cpm 0,70$ İyi bi kazanç için 2 veya 3$ olması lazım. Bugün benim reklamlar 1$ 'ın üstündeydi cpm. ( cpm 1000 gösterimde kazandığın ücret ) Geçen ayın son 3 günü 3$ idi ve 3 katı çok kazanıyordum şu an 1/3. Bu gibi hesdaplar yapabilirsiniz sizde geçmişteki cpm oranlarına bakarak.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Kimseyi kırmak değil amacım ama bu tür başlıklar açmayın artık, ya bu kadar reklam veriyorsunuz adsense adsense diye okul kuracaksınız neredeyse ama ne kadar geyik bu tür mesajlar...
Ya arkadaşlar benim bir sitem var otomobil sitesi, kredilerin düştüğü bir dönemde yada araç alışlarının arttığı aylarda ne olur reklam verenler benim siteme yönelik reklamları fazla verir ve rekabet artar o site o aylarda o günlerde kazanır...
Bir turizm sitem var diyelimki antalya ilini tanıtıyorum ve hedef kitlem yine yurt içi ne zaman fazla para kazanırım? Yaz aylarında değilmi o dönemde fiyatlar ve rekabet artar...
Sitenizin içeriğine görede bu durum zaman zaman olur bunun google tarafından yapıldığını falan söylemeyin artık... Reklam veren ne kadar fazlaysa sitenizde o kadar fazla kazanır bu bir rekabet işi...

iyinet'in avukatısın sanırım..

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
İşte lafı başka tarafından anlayınca öyle oluyor... Anlatmak istediğimi anladığınıda sanmıyorum, ne mesaj yazılsa herşeyi polemiğe sürüklüyorsunuz... Yani yaptığınızın hatalı yada gereksiz olduğunu asla ama asla kabul edemiyorsunuz... Polemik polemik polemik başka hiçbirşey yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.