Arkadaşlar herkes adsensenin bu ay az verdiğini beyan ediyordu. Bende 20'sinden sonra düzelecektir diye bir iddia attım ortaya ve gerçekten dün kıpırdanma oldu bugünde cpm biraz arttı gibi. Sizlerde de varmı düzelme yoksa aynen devammı ediyor ?
aksine düşüş var. tık başı 0,01 bile vermiyor artık...
az buçuk düzelme olduğu doğrudur, bende farkettim ..
150 tık - 35$ gibi ,,
valla bende hic birsey anlamdim resme bi bakin normalmi bu niye boyle anlamiyom ..asagidaki resim bugunki tiklamlar ve gosterim icin
http://img265.imageshack.us/img265/9753/adsense3lj.jpg
Kimseyi kırmak değil amacım ama bu tür başlıklar açmayın artık, ya bu kadar reklam veriyorsunuz adsense adsense diye okul kuracaksınız neredeyse ama ne kadar geyik bu tür mesajlar...
Ya arkadaşlar benim bir sitem var otomobil sitesi, kredilerin düştüğü bir dönemde yada araç alışlarının arttığı aylarda ne olur reklam verenler benim siteme yönelik reklamları fazla verir ve rekabet artar o site o aylarda o günlerde kazanır...
Bir turizm sitem var diyelimki antalya ilini tanıtıyorum ve hedef kitlem yine yurt içi ne zaman fazla para kazanırım? Yaz aylarında değilmi o dönemde fiyatlar ve rekabet artar...
Sitenizin içeriğine görede bu durum zaman zaman olur bunun google tarafından yapıldığını falan söylemeyin artık... Reklam veren ne kadar fazlaysa sitenizde o kadar fazla kazanır bu bir rekabet işi...