Çok garipsiniz diyorum ya herşeyi polemiğe çeviriyorsunuz, söylediğimde art niyet tartışma vs. varmı? Yok ama göremiyorsunuz... Çünkü işiniz gücünüz bu sataşmak.
Söylediğim çok açık, bu tür başlıkları açıyorsunuz sürekli tartışıyorsunuz buna ne gerek var, adsensede çıkan reklamların çıkması düşmesi vs. zaten herşeyi belli. Reklam veren varsa kazanırsın yoksa kazanamazsın, sen her dönem kazanmak istiyorsan her dönem kazandıracak içerikte siteler açarsın biter...
Bu sizin eğer kazanmanız için bilgi olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz arkadaşlar... Sizin tartışmalara ayıracak çok zamanınız olabilir yada bu şekilde çok faydalı olduğunuzu sanabilirsiniz, ama ben öyle sanmıyorum bunuda belirtiyorum ama yinede anlamıyorsunuz...
Şimdi tarafsız yaklaşan sözde arkadaşımız tarafsız baktığını söylüyor her mesajımda tartışma çıkardığımı söylüyor Allahını seversen söyle kimi kıracak, kimin yaptığına kışt diyecek bir söz söyledim bu forumda? Söyle göster hemen şimdi çıkıp gideceğim bu forumdan.
Ben şunu yaparım doğru bildiğim konu üstüne giderim ve bu konuda eğer haklı isem sonuna kadar bunu savunurum, eğer bir konu üzerine olumlu yada olumsuz görüş göstermeyi siz tartışma çıkarmak olarak görüyorsanız sizin bir yaptıklarınıza bakmanız lazım.
Sırf laf sokmaya çalışmak için birşeyler yazan ben değilimki şu anda sizsiniz, tartışma çıkarıyorsun diyende sizsiniz oysa benim söylediğim şey çok açık ama anlamıyorsunuz... Hatta mesajın başındada kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok diye eklemişim çünkü artık bıktım bu tür polemik çıkaran insanlardan...
Bundan şikayetçi olan tek kişi ben değilim inanın yazdığınız mesajların altına yazmayan ve sırf aynı konudan şikayetçi olan onlarca kişi aynı görüşü bana iletiyor... Yaptığınız çok ayıp. Eğer bilgi üstüne bildiğiniz üstüne konuşacak birşeyiniz var ise sonuna kadar saygım var, ama yok ona sataşayım buna bulaşayımsa niyetiniz kusura bakmayın.
Konu için söylediğimi tekrar ediyorum bunlar kimsenin yorumları ile değişecek olaylar değildir bunun yerine nasıl daha çok kazanırım diyin.
Ama sizde haklısınız hep bu tür yaklaşımlarla büyüdük değilmi? Japonlar yapmış abi süper bi alet! Aaa hakatenmi?
Biz niye yapamıyoruz diyen yok.