pigeon' Alıntı:arkadaşlar bu copy paste olayını herkes söylüyor. yoktur dan da sürekli duyuyoruz.
ama ben bu konuya inatla katılmıyorum. copy paste i arama motorlarının iplediğini düşünmüyorum. keşke dediğiniz gibi olsa.
bunun örneklerini sürekli görüyorum maalesef..
bunun dışında denilen rakamları kazanmak gerçekten de zor değil arkadaşlar.. bunu da belirteyim..
+11111pigeon' Alıntı:ayrıca deneyebiliriz güvercinle ilgili herhangi bir sitede olan bir makaleyi - yazıyı bana koyalım 1 hafta sonra ben alınan sitenin üstünde çıkmaya başlarım.
php12.com' Alıntı:Anahtar kelime kullanmak zaten kural ihlalidir. Banlanırsın.
web' Alıntı:pigeon, zipkin:
yoktur bahsettigi birebir kopya icerik.
ayrica sizin basiniza gelen olay:
eger sizinkiside ozgun icerik degilse olur.
eger sizinkisi ozgun icerikse ve biri kopyalayip ust siralarda cikiyorsa bu googlein yeni sitelere yaptigi bomb kiyagi.
bir sure sonra tekrar assagi iner yani o kopya .
mokoko' Alıntı:yokturun dediği bir yerde doğru.
Ancak şunu bilin ki çok populer ve arama motorlarında çok aranan bi site değilseniz.
Yazdığınız dökümanlar benzeri şeyler çalınıp pr'ı daha yüksek sitelere gidiyorsa ne yazık ki ilk önce dökümanınız daha çok örümceklenen sitede indexleniyor ve siz duplicate content içine giriyorsunuz.
Kendi yazdığınız döküman başkalarına prim yaptırıyor.Üstüne üstlük size hırsız muamelesi yapılıyor.
Bence google bunu düşünmüştür o yüzden çok da önemsediğini düşünmüyorum unique içreriği.Çünkü bu durumda küçük siteler ezilir.
edit:gelelim 1000 dolar konusuna hala iddia ederim hilesiz hurdasız türk sitelerinin bu kadar kazanamayacağını.Verilen reklamlar belli dün hasbel kader bir reklamıma tıkladım gelen para 0.4 cent idi.Türk reklam verenler pinti.
1000 dolar türkiyede çoğu site için hayali kim alır iyinet.com alır webservis.gen.tr alır bu paraları kimse almaz diyemem.
dediğim gibi forum siten olacak üye kitlesi çabuk gaza geleninden oto pm atacan hepsine 100 bin civarı üyen olacak bak o zaman olabilir.
mokoko' Alıntı:gelelim 1000 dolar konusuna hala iddia ederim hilesiz hurdasız türk sitelerinin bu kadar kazanamayacağını..
Neyse.. Oda senin becerin olsa gerek..aborjin' Alıntı:Ben nasil ayda 2500 dolar kazandım peki? 8 bin tekille?
3)siteniz ingilizce olmalı, türkçe site yapıp boşuna zaman kaybetmeyin. ingilizce bir sitede 1000 tık 300$ getirirken, türkçe bir sitede 50$ ı zor geçersiniz.