SATIŞ BİTMİŞTİR.

Kitap sadece 20 adet satılacaktır.
KALAN: 0 SATILAN: 20
GİRİZGAH
Bu e-kitabı R10 eskiye dönmeden önce satışa sunmuş ve yanlış hatırlamıyorsam 12-13 kişiye de satmıştım. Kitabın sonunda yazan asıl yöntemi uzun süredir uygulamıyordum, denemek için dün gece (11.11.2012) tekrar yapayım dedim ve şu an 12.11.2012 saat 22:16 itibariyle günlük 200-400 arası olan sitemin tekil hiti 4361, çoğul hiti 12793. Ekran görüntüsünü de aşağıya ekliyorum.

Kitap hakkında biraz açıklama yapmak gerekirse;
Kitapta birkaç yöntemden bahsedilmektedir. Kitabın içeriği Facebook sayfa alın, hit çekin değildir. R10 eskiye dönmeden önce bu tarzda yorumlar geldiği için yazdım bunu. Kitap sadece 1 yöntemi uygulayarak nasıl hit çekersiniz onu açıklamaktadır.
Kitapta sitenize 4-5 konu açmanız yazmakta. Yöntem sayesinde gelecek hitlerin tamamı bu açılan konulara gelecektir.
Ekran görüntüsüyle somutlaştırayım:

Sorularınız varsa konu altından ya da özelden yazabilirsiniz.
FİYAT: 15 TL
ÖDEME YÖNTEMLERİ: İŞ BANKASI, ZİRAAT, MİSLİ
arkadaştan kitabı aldım ve uyguladık şuan hitim 1k üstüne çıktı. bugün 3 k ya çıkmasını bekliyorum. güzel bir yöntem. teşekkürler.
Arkadaştan ilk e book u alan kişi olduk, Kitabı blogu olanlar ve hitlendirmek isteyenlere tavsiye edebilirim.
İlgisi ve dürüstlüğü için ayrıca teşekkür ederim.
1 tane alıyorum hocam.
Hadi bir ilave daha yapayımhem geliştirebileceğiniz hemde kesinlikle hit alabileceğiniz bir yöntem .
e book alındı
E-Book alındı teşekkürler..
1 adet alınmıştır.
satın alındı...
1 adet alındı. Teşekkürler...
1 Adet alınmıştır. Şahsen kitapta belirtilen püf noktaları daha önce denememiştim![]()
1 adet alınmıştır
aldım deneyelim bakalım nasıl sonuçlanacak![]()