Aslında o lafın üzerine atmaya filan kalkışılmadı,
olayın r10 boyutu vardı ve emirx ile diğer yönetici arkadaşı bizzat ben atarım aşağıya sallandırırım sizi diye tehdit ettim, yapmayacağımı bilmiyorlarmı maksat muhabbet olsun, ama olayların farklı yönlere çekilmesinden nefret ederim. Ayrıca şaka yapmamızı ne hakla yadırgıyorsun ki, kaç senedir bizi tanıyorsun, muhabbetimiz hakkında ne kadar fikrin olabilir ki.
Bu arada ilk sayfadaki TOSUNCUK pek hoş değil (kilo olarak kendinle onun arasındaki farkı görebiliyormusun ki o göbekten ), hatta hiç hoş değil,
sizin Mustafa ile uzun zamandır arkadaşlığınız varsa, biz daha ne Mustafa varken nede siz (!) varken arkadaştık, bu sana yeterli sanırım.
"Dam ustunde saksagan gel bize bazi bazi" once ne yazdigimi adam gibi oku ondan sonra yorum yap. Her postumdan yarım yamalak kısımlar alarak cevap verdiğini düşünüyorsan aldanıyorsun. Kimse sizin şaka yapmanızı yadırgamıyor, emirin yaptığını doğru bulmadığımızı oradada dile getirdik buradada dile getirerek birilerinin gözünü açmaya çalışıyoruz, bu kokteyl sadece vesile oldu emiri tanımamıza, hepsi o kadar. Bizim tepkimiz daha öncesindede vardı ve konuyla ilgili kisilerede baskı yapıyorduk buna son verdirmeleri icin..
Tablonun gerçek tarafı sanırım gözünüzün bi tarafından hep kaçıyor yada sizde bu şebekeye resmen üyesiniz...
Biz burada emirin yüzünden kazançlarımızın tırtıklandığını söylüyoruz, buna dikkat çekiyoruz kendiside bunu inkar etmiyor zaten.. Benim hakkım burada yeniyor ama seninki yenmiyor demekki, ucu size dokunsa görürdüm hepinizi.
İşin sonunda bu hepinize dokunacak ama. Google, savundugunuz adamin yuzunden Turkiye'ye bir ban koyarsa, sedo da oldugu gibi Turk IP lerinden uye olmak isteyenlere izin vermediginde anlayacaksiniz ne demek istedigimizi. Bekliyorsunuz ki başımıza bunlar gelsin ondan sonra tepki gösterelim, yok arkadaş öyle şey! Hep hile hep hurda, ne bu ya adımızı dünyaya hile ile yalan-dolan ile yazıyorsunuz.
Kimse, Türk Webmasterlarının kazançlarını tırtıklayan bu piyasaya "biraz daha fazla kazanmak" uğruna darbe indiren adamın yaptığına bişey demiyor ama bizim bu adamı eleştirmemizide "doğru" bulmuyor. Şunu çıkarıyorum bu postlardan ben, size herşey müstehak.