Okulda bitti rahatım / veya tatil zamanı boş vakitlerim var
Nerde bu w-a-rez templateler?
Off iki saat kim editliycek bunları..
Bi iki image çalayım bari, imageler yabancı oldu ama olsun salla
Domain almak lazım şimdide, cjb.net olmaz mı ya
Dur bakayım en ucuz domain nerede.. aa en ucuzunu türk bir şirket satıyor 5 dolara hemen alayım (hostcini)
reseller mi vps mi şimdi nasıl kurcam bunları ayarlıycam amaan uzun işi ama olsun.
reklam vermek lazım şimdide var kenarda köşede ufak meblağlar hostbul sende olmasan var ya.
tamamdır herşey haydi bakalım
mehmet olm siteni hostliyim ver hostbula iyi yorum yaz ama ona göre hepsi 5 yıldızlı olsun olm bide forumlara gir beni öv pls okiş? "tamam abi"
abi iki kolpa yapmak lazım böyle müşteri gelmiyor, heh buldum "1 YILDIR SEKTÖRDEYİZ" domaini yeni kaydettik ama olsun kim anlar.
Kalite, geri ödeme garantisi iki üç cukka laf yazim bari siteye.
Şu siteyi bide topliste ekliyim belki ordan müşteri gelir, toplist logosuda sol tarafa kaydı ortaya alamıyorum neyse kalsın öyle kim takar
$4.99'a domain alıp $3.99 a satıyorum ben bunu nasıl yapıyorum ya helal bana, i love myself.
Forumlara girim ya bide, acaba güzel türkçemi kullansam yoksa delikanlı kırmasımı olsam? delikanlı olim korksunlar benden, heuytt "aman abi"
www.surkenthost.com
Artık hep yazacağım, kimse kusura bakmasın.
Nerde bu w-a-rez templateler?
Off iki saat kim editliycek bunları..
Bi iki image çalayım bari, imageler yabancı oldu ama olsun salla
Domain almak lazım şimdide, cjb.net olmaz mı ya
reseller mi vps mi şimdi nasıl kurcam bunları ayarlıycam amaan uzun işi ama olsun.
reklam vermek lazım şimdide var kenarda köşede ufak meblağlar hostbul sende olmasan var ya.
tamamdır herşey haydi bakalım
mehmet olm siteni hostliyim ver hostbula iyi yorum yaz ama ona göre hepsi 5 yıldızlı olsun olm bide forumlara gir beni öv pls okiş? "tamam abi"
abi iki kolpa yapmak lazım böyle müşteri gelmiyor, heh buldum "1 YILDIR SEKTÖRDEYİZ" domaini yeni kaydettik ama olsun kim anlar.
Kalite, geri ödeme garantisi iki üç cukka laf yazim bari siteye.
Şu siteyi bide topliste ekliyim belki ordan müşteri gelir, toplist logosuda sol tarafa kaydı ortaya alamıyorum neyse kalsın öyle kim takar
$4.99'a domain alıp $3.99 a satıyorum ben bunu nasıl yapıyorum ya helal bana, i love myself.
Forumlara girim ya bide, acaba güzel türkçemi kullansam yoksa delikanlı kırmasımı olsam? delikanlı olim korksunlar benden, heuytt "aman abi"
www.surkenthost.com
Artık hep yazacağım, kimse kusura bakmasın.