İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ahmet Kaya'nın terbiyesizliğini izleyin.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yazimi okumamissin Permission. Kinaye nedir bilir misin? Cumle boyle dusunenlere laf carpitma idi.

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Umarım doğru kavramları kullanmıyorsunuzdur.

O zaman Bulgaristan'ın Türklere yaptığına, dağılmadan önce S.S.C.B.'nin Türki Cumhuriyetlere yaptığına, Avrupa'ya, Dünya'nın herhangi biryerine çalışmaya giden Türklere yapılanlara ses çıkarmaya hakkın yok.

Biz adam gibi duruyoruz gittiğimiz yerde, ben böyle yapanlara karşıyım, ya adam gibi dursunlar ya da gitsinler(ya sev ya terket) diyebilirsin ama kavramlara dikkat.

S

Sycho

Misafir
e işte düşünce sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle oluyor @GaLadRecim. Her görüğümüz sakallıyı hacı, her gördüğümüz hacı yıda müslüman sanmamak gerekiyor. (anlamayanlar için her Kürt PKKlı, Her PKKlı da Kürt değildir.)

bana aşiret ağası diyorki her kürt bendendir her ben pkk'dır. benden olmayan toprağındır. içinde 100 taneden 1 tane vatan bayrak sakarya çıkıyor 1 tane onuda eziyorlar merak etme eğer senin canını pusuya düşürüp kafasını kesseydiler bugun sen isyan ediyordun ki ben isyan etmiyorum sadece gördüklerimi ve yaşadıklarımı lanse ediyorum ve tekrarlıyorum her kürt pkk'lı değildir ama her pkk li kürttür.

Beyaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bana aşiret ağası diyorki her kürt bendendir her ben pkk'dır. benden olmayan toprağındır. içinde 100 taneden 1 tane vatan bayrak sakarya çıkıyor 1 tane onuda eziyorlar merak etme eğer senin canını pusuya düşürüp kafasını kesseydiler bugun sen isyan ediyordun ki ben isyan etmiyorum sadece gördüklerimi ve yaşadıklarımı lanse ediyorum ve tekrarlıyorum her kürt pkk'lı değildir ama her pkk li kürttür.

dostum msjlarını okudum ve saçmalama sınırlarını zorlamışsın...Her pkk'lı kürt değildir senin türk diye bildiklerinden de birçoğu var ki pkk'nın en büyük sempatizanları ve APO denen adam da aslı kürt filan değil adam ERMENİ bunu araştırırsanız öğrenirseniz...

Ahmet Kaya konusuna gelince adamın sesi tartışmamız güzel ve kasetine para vermedim ama her parçasını da dinledim...Sanatçı olan insan siyasi görüşüyle,ideolojisiyle veya üye olduğu kuruluşla değerlendirilmez dinleyen dinler dinlemek istemeyende dinlemez...

S

Sycho

Misafir
dostum msjlarını okudum ve saçmalama sınırlarını zorlamışsın...Her pkk'lı kürt değildir senin türk diye bildiklerinden de birçoğu var ki pkk'nın en büyük sempatizanları ve APO denen adam da aslı kürt filan değil adam ERMENİ bunu araştırırsanız öğrenirseniz...

Ahmet Kaya konusuna gelince adamın sesi tartışmamız güzel ve kasetine para vermedim ama her parçasını da dinledim...Sanatçı olan insan siyasi görüşüyle,ideolojisiyle veya üye olduğu kuruluşla değerlendirilmez dinleyen dinler dinlemek istemeyende dinlemez...

soyalist bir adamsın bunları düsünmende herhangi bir sorun göremem cünkü senin eğitimin ve kültürün budur. ben daha bişey demiyorum. Tanrı Türkü Korusun

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
apo türkü söylese dinler misiniz sarkıları güzel diye? bırakın allah askına..

not: nasıl alevlendirdim ama :p

Beyaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
soyalist bir adamsın bunları düsünmende herhangi bir sorun göremem cünkü senin eğitimin ve kültürün budur. ben daha bişey demiyorum. Tanrı Türkü Korusun

sosyalist filan değilim ayrıca eğitim filan derken hepimiz devlet okullarında okuyoruz ve aynı eğitimi alıyoruz...

O

OSX

Misafir
Bu kisiyi savunan kardeslere sunu söylüyorum bunun gibi serefsizi burda konuşmaya bile değmez onun gibiler iste gidip ülkemizde soy kırımı yaptığımızı söyleyen serefsizlerin ülkesinde öldü serefsizler serefsiz bir ülkede ölür zatan türkiyede bunu hiç bir toprak kabul etmezdi ben hakkaride askerlik yaptım ve savunan arkadaslar gitsin orda neler olduğunu görsünler... gebersin... diyorum baska birsey demiyorum....

ottoman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla 2004 yılında askerdeyken koğuşlarda genel arama sırasında 2 çocuğun dolabında ahmet kaya kasetleri bulundu ve o iki elemanı çok sağlam dövdüler onu hatırlıyorum ben...

Ordu bu konuda hepimizden daha hassas, neden sizce?

S

Sycho

Misafir
Valla 2004 yılında askerdeyken koğuşlarda genel arama sırasında 2 çocuğun dolabında ahmet kaya kasetleri bulundu ve o iki elemanı çok sağlam dövdüler onu hatırlıyorum ben...

Ordu bu konuda hepimizden daha hassas, neden sizce?

nedeni varmı otto ? hükümet gibi esnek davransaydı bugun Türk ORDU'su diye bir cümle kalır mıydı sence ?

o mehmedimdeki vatan millet bayrak sevgisi olmasa hangimiz rahat uyuyabiliriz yataklarımızda eğer askerde bunları aşılayamazsa asker sana o zaman sende vatan haini olursun ;)

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Yahu siz siyasal bir partiye üye olup icraat yapsanıza;

http://www.arsivtek.com/40601/Cem-Ecevit-Solda-birlik-tartismasi.html

Bakın burada adam sizden bahsetmiş, demiş ki "Sağda solda, kahvede forumda boş boş siyaset hakkında konuşacağınıza aktif bir partiye dahil olup yorumlarınızı yada fikirlerinizi faal olarak belirtiniz" demiş, nede güzel demiş hepsini izleyin tavsiye ederim.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu kisiyi savunan kardeslere sunu söylüyorum bunun gibi serefsizi burda konuşmaya bile değmez onun gibiler iste gidip ülkemizde soy kırımı yaptığımızı söyleyen serefsizlerin ülkesinde öldü serefsizler serefsiz bir ülkede ölür zatan türkiyede bunu hiç bir toprak kabul etmezdi ben hakkaride askerlik yaptım ve savunan arkadaslar gitsin orda neler olduğunu görsünler... gebersin... diyorum baska birsey demiyorum....

hakkaride ne olmus ben onu anlamadım?

O

OSX

Misafir
ben 2001 yılında hakkaride askerlik yaptım ve koğuşlarda korkudan yatamıyorduk 150 kisi pkk lı adam karakolu basmaya geliyordu ve bizim bir arkadasımız 800 metre kosup uçak savarın mekanizmasını çıkardı yoksa ölecektik orda.. sonrada burda bu adam gibi bazı kendini bilmezler savunuyorlar bu adamı... burda türkiye sınırları içinde bu adamı savunmayın kardesim gdidin serefsizleri ülkesinde bu adamı savunun fransada ne yaparsanız yapın... Ben bir solcu olarak bu konu için ülkücülerin yanında bile olurum.... gebersin serefsiz köpek.... kusura bakmayın arkadaslar. bu yazımdan dolayıda arkadaslardan da özür dilerim...

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben 2001 yılında hakkaride askerlik yaptım ve koğuşlarda korkudan yatamıyorduk 150 kisi pkk lı adam karakolu basmaya geliyordu ve bizim bir arkadasımız 800 metre kosup uçak savarın mekanizmasını çıkardı yoksa ölecektik orda.. sonrada burda bu adam gibi bazı kendini bilmezler savunuyorlar bu adamı... burda türkiye sınırları içinde bu adamı savunmayın kardesim gdidin serefsizleri ülkesinde bu adamı savunun fransada ne yaparsanız yapın... Ben bir solcu olarak bu konu için ülkücülerin yanında bile olurum.... gebersin serefsiz köpek.... kusura bakmayın arkadaslar. bu yazımdan dolayıda arkadaslardan da özür dilerim...

haklısın ama o olay sadece hakaride olmuyorki butun doguda mevcut.
1993 yılında agrı dogubayazıtta biz kursunların aaltında yatıp kalkıyoduk bunun nasıl bir sey oldugunu kimse bilmez sadece yasayan bilir. kursunlar yanımızdan geciyodu. daha o zamanlar orta okula gidiyodum ve cogu arkadaslarım hepsi yaralanmıstı olan bile vardı o gunlerı hic bir zaman unutmuyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.