İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Akbank artık google çeki bozmayacağını söyledi!

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bugün akbank çekimi vermeye gittim almadılar. Artık citibank çeklerini bozmayacaklarını söylediler çünkü merkez geri gönderiyormuş sanırım akbank baya bir yoğunluk oldu ve artık patladı herifler. Bakırköy civarında önerebileceğiniz bir başka şube varmı?

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ReksNet' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bugün akbank çekimi vermeye gittim almadılar. Artık citibank çeklerini bozmayacaklarını söylediler çünkü merkez geri gönderiyormuş sanırım akbank baya bir yoğunluk oldu ve artık patladı herifler. Bakırköy civarında önerebileceğiniz bir başka şube varmı?

böyle bişey olamaz.Akbank bakırköy şubesi almak istemedi benim çekimi diyebilirsin.:eek:
Ülkemiz bankacılığında temel kural şu : adama göre muamele yapılır.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
yoktur' Alıntı:
böyle bişey olamaz.Akbank bakırköy şubesi almak istemedi benim çekimi diyebilirsin.:eek:
Ülkemiz bankacılığında temel kural şu : adama göre muamele yapılır.

Hatta kadinina gore.
Tanidiginiz guzel bir bayana guzel bir makyaj yapmasini soyleyip bankaya gonderin, bakin isleriniz nasil 5 dakikada hallolur. Hatta bayana cay kahve ikram edip isi kendileri hallederler. Bizzat tesbiti sabittir.

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bankadaki personelleri tanıyorum ve aynı şubede yaklaşık 7 8 defa çek bozdum. Çeki geri gelenlerin dosyasını gösterdi benim geçen ayki çekim geri gelmemiş ama bir çoğu gelmiş benim bozduğum şubede google çeki bozan baya kişi varmış. Bence akbank yavaş yavaş şubelere bildiriyor artık citibank çeki almayın diye.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
almamasını anlarımda. geri gelmesi kötü...

bekle bekle birde geri gelsin :(

bankaya çekini veripte , parasını beklerken çeki iade edilen varmı aramızda?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ReksNet' Alıntı:
Bence akbank yavaş yavaş şubelere bildiriyor artık citibank çeki almayın diye.

bunun yavaş hızlısı olmaz bir kaar alındımı her şubede uygulanır senin evrdiğin şube ilgilenmek istememiştir böle işmi olur o zaman yurt dışı çek bozma olayını iptal etmesi lazım..

başka bir şube dene

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben iştira ile bozdum böyle bişey olmasi imkansiz ki olursa benim icinde cok kötü olur. karşiliksiz cikma durumunda bütün sorumlulugu kabul ettim diye imza attim :) bence o senin şubedeki görüştügün kişinin seni başindan salma politikasidir...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ReksNet' Alıntı:
Akbank müşterisi olmayanlara karşı bir politika da olabilir.Yani Akbank'ı sadece çek bozma için kullananları başlarından atmaya çalışıyor olabilirler.

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya adam diyoki Çeki geri gelenlerin dosyasını gösterdi neden bastan salma politikasi oldugunu dusunuyorsunuzki

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
timsah' Alıntı:
ya adam diyoki Çeki geri gelenlerin dosyasını gösterdi neden bastan salma politikasi oldugunu dusunuyorsunuzki
Çeki geri gelenlerin Akbank'la ne şekilde çalıştığını nerden bilecek ki?
Adam sadece çek bozma için Akbank'ı kullanıyorsa, merkez de bunlarla uğraşmak istemiyordur.

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedavaonline evet bende senin düşündüğün gibi düşündüm. Sanırım akbank çek bozma için kendilerini kullanan müşterileri başlarından salmaya çalışıyorlar. Sizlerede sıra gelebilir arkadaşlar :)

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada bisey sorucam bu cekler isminizemi geliyor yoksa isimsizmi eger isme gelmiyorsa ben yurtdisindan bu ceklerin bozdurulmasi icin destek vermeyi dusunuyorum.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bedavaonline' Alıntı:
Akbank müşterisi olmayanlara karşı bir politika da olabilir.Yani Akbank'ı sadece çek bozma için kullananları başlarından atmaya çalışıyor olabilirler.

zaten akbank müşteri olmayana cek bozdurmuyorki hemen $ hesabı actırıyor..

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
zaten akbank müşteri olmayana cek bozdurmuyorki hemen $ hesabı actırıyor..

Olay da bu zaten. Adamlar hesap açıyorlar ama hesap sadece çek bozma için kullanılıyor.Millet parayı çekiyor ve bir sonraki çeke kadar bir daha arayıp sormuyor.Böyle yüzlerce hesap olduğunu düşün!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
o zaman bu tür kişileri ayıklıcakalr mevduat hesapalrında işlem yapan müşterilerine böyle bişi yapmamalılar.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense çeki olmadı ama themail'den aldığım çek geri dönmüştü :(
Sport' Alıntı:
almamasını anlarımda. geri gelmesi kötü...

bekle bekle birde geri gelsin :(

bankaya çekini veripte , parasını beklerken çeki iade edilen varmı aramızda?

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:
Hatta kadinina gore.
Tanidiginiz guzel bir bayana guzel bir makyaj yapmasini soyleyip bankaya gonderin, bakin isleriniz nasil 5 dakikada hallolur. Hatta bayana cay kahve ikram edip isi kendileri hallederler. Bizzat tesbiti sabittir.

O zaman cek bozdururken kiz kiligina girelim.

eyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkdaşlar hesabınızda belli bir miktar para var ise örneğin 1000 dolar gibi o zaman hiç sorun olmuyor. Niye mi? direk bu arkadaşın çekini bozuyorduk diyolar kendi aralarında mutlaka bir miktar para bırakın çekleriniz sorunsuz bozulmasını istiyorsanız ben yaşadım biliyorum. Bu yüzden bir miktar para bırakıyorum hesabımda sizede bunu tavsiye ederim. Yok eğer ben hesapda hiç para bırakmam mantığındaysanız o zaman bilmem, hesapda para olmadan bozan bi mekan kullanın ne diyeyim :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.