fullegal: sitenin photoshop dersleri kısmında ki resimler imageshack üzerinden silinmiş bakmanda fayda var.
repliksitesi: senin sitene bayılıyorum hem tasarım hemde içerik bakımından cok iyi ee tabi filmlerin o unutulmaz replikleri siteni bu kadar güzel kılıyor bunu da göz ardı etmemek lazım
banko iddda kuponum: hocam onca macı analiz etmek zor olmuyor mu eskiden bende oynardım ama eskisi kadar oynamıyorum ayda yılda bir
promosyon gazetesi : cidden sende cok yararlı bi iş yapıyorsun belki işimize yarıyan bi promosyan yakalarsak bizde yararlanırız
sitenin hitini arttir: senin site biraz karışık geliyor bana bide yazılar daha agırlıkta bi kac görsellik olsa daha hoş olabilir görsellikten kastım ne bilim resim vs.işte umarım ukalalık etmemişimdir.
ozde.org: sağlıklı günler ,) güzel yazılara yer vermişin sitende ciddden
petersemlak : inş rusyaya bigün bizde geliriz .p ruslarla türkler iyi anlaşır ne alakaysa .p
ebruliyemekler : ya hocam o keşkek bitirdi beni arkadaşların dedi gibi aç karınla cekilmiyo
ozanti.net : sitene ilk baktıgımda abazanlar hakkında bi yazı gözüme takılmıştı .p güzel bi yazı olmus inş bende aklımdakileri bitirdikten sonra kendime özel sadece hobi icin bi kşisel blog accam icimden gecen herşeyi dökücem yazıya kimbilir belki iyi bir yazar olursam şirinleri bile görebilriim .P
şimdilik bu kdar benden sörf edilmiştir siteler he son olarak ilk grup a başlarken alexa değerim 21m di suan 2m belkide yarın 1 m olcak hadi hayırlısı