İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alexa Gurubu

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi

sobot

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
konu editörü xman arkadaşım. lütfen şu sitesi açılmayan ve siteye uğramayan sahiplerini silelim artık.. 10 kişi başladık 7-8 gidiyoruz.bizde arızalı site günleri yaşadık ama sorun çözülene kadar gelip burdan haber ettik.trafiği aksattığımız olduysa telafisini de yaptık...lütfen artık katılımcı olmayanları silelim listeden...

X

Xman

Misafir
sledgeab sörfünü yapmış, siteside açılıyor şu an ;) ilk çıkan olduğunda sizin internet kafesi olan arkadaşınızı ekleyeceğim siteye..

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Arkadaşlar benim site açılıyormu acaba sizde? Giremedim ben sıkıntı var.

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
daniel baktım seo ya aslına bakarsan burdakiler benim sürekli yaptıgım şeylermiş demek icimde bi seocu varmısta haberim yokmus :) ama bi kac extra şeyide öğrenmiş oldum sağol tekrardan diğer konuları da incelicem inş faydasını görürüz

sobot

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
günaydın arkadaşlar.günün ilk dolaşımına başlıyorum.sonra çıkıp biraz gezcem öğleden sonra gelip akşama kadar daha sörf var.bugün yine bol bonuslu bi gün...

sobot

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu arada konu ediyötörümüz xman dikkatine ozanti bugün yine açılmıyor.sahibinden haber varmı ? site sorunuyla ilgili haberdar ettilermi.haber yoksa yedek oyuncumuzu sokalım.:))

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
daniel baktım seo ya aslına bakarsan burdakiler benim sürekli yaptıgım şeylermiş demek icimde bi seocu varmısta haberim yokmus :) ama bi kac extra şeyide öğrenmiş oldum sağol tekrardan diğer konuları da incelicem inş faydasını görürüz

Aynen üstadım, bu işlerle ilgilenen hepimiz, zaten biliyoruz seo nun temelini :)

İşin uzmanlığınıda artık zamanla kavrıcaz, okuya okuya araştıra araştıra beraber :)

Bu arada site açıldı benimde çok şükür, alexa değerim düm 999.200 iken şuan 870.000 olmuş, 1 günde iyi sıçrama var :)

sobot

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
günün ilk turu tamam.şimdi çıkıyorum...öğleden sonra gelip gece yarısına kadar daha dolaşım yapacağım... bu arada sitelerinizin hit çekmeyen sayfaları varsa pm ile gönderin onlarada dolaşım yapayım.

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Cümleten Sa. sörfe başlıyorum. Sörf bitti . 2 siteye ulaşamadım dns lerden olabilir akşam evden bir daha turlarım.

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sörf tamamdır sevgili dostlar ben behlül kaçar maç başladı .P

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
5 saattir siteleriniz açık yeni sekmeden sürekli yeniliyorum

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Benim site arada gidip geldi bugün, anlamadım valla bi eklenti falan herhalde sıkıntı çıkartıyor :(

Sorfe başlıyorum arkadaşlar, arkada açık kalcak siteler, arada değişitiriyorum sayfayı.

Bide sakın 100 refresh falan yapmayın ha, sayfa to düşürmekten sakata gelmeyelim :) Uzun süreli aralıklar ile 9-10 sayfa gezseniz daha verimli olur, google nerden bilsin bizim derdimizin alexa olduğunu, to düşürüyoruz sanmasınlar ;)

Bide şuan bilmiyorum benden başka kelime araması ile giren var mı :)

Zor oluyo diye bende sıkıldım kelime aramaktan, ama sonra programı olduğunu hatırladım.

http://gopof.com/

Bu siteden girebiliriz arkadaşlar. Xman üstadım, sana zahmet ilk mesajdaki linklerden www yerine http:// yazarsan başa, direk kopyala yapıştır ile sitenin anahtar kelimesnin bulunduğu sıralamaya bakabilirsiniz, ve kolayca bulup girebilirsiniz arkadaşlar ;)

Aramalar:

Ozantı, ozanti bir internet ekolü aramasında ilk sırada ama site açılmıyor hala sanırım

Ebruli yemekler, Yemek tarifleri aramasında 1 sayfa daha gerilemiş :(

petersemlak, st petersburg kiralık aramasında ilk sırada

serdarca.net her ne yaptıysa 25. sayfadan 4. sayfaya uçmuş galiba :)

işitme cihazları 5. sayfa

apaci müzik bulamadım yine :(

konveyor sayfa 3

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5