X
Xman
Misafir
2. tura başlıyorum....
herkese benden hediye var bu akşam..
düşmedi mi hala alexalarınız
düşmedi mi hala alexalarınız
Domain 30 günlük.
13 marttan beri aktif olarak içerik giriyorum.
Gruba ne zaman katıldığımı bilmiyorum ama 13 marttan sonra olduğu kesin.
Herhangi bir sanal hit almadım, hitlen.net vs gibi sitelerden.
Gruba girdiğimde alexa 16.5 milyonken, şuan 870.000 alexam
Dun 999.200 idi, bugun 870.000 oldu, yarın ne olur bilinmez.
Nasıl hocam durum sizce ? :hihi:
1 yıllık siteler anca görüyor bu alexa değerini, yanlışmıyım?
yerlerdeyiz
15m ile başlayan üyeler vardı şimdi neredeler, alexa ban atacak bizim sitelere ondan korkuyorum, düşünsenize alexanız 25m de ve hiç düşmüyor kabus gibi
Alexa dünya ve ülke sıralamasında hiç bir zaman gerçek verileri yansıtmamıştır. Eskiden hiç kaideye almazdık. Son dönemlerde SEO açısından önemli olduğu konusu sıkça vurgulanmaya başlamıştır. Bana göre bu konu kanguru hikayesine dönmüş:
"Avustralya'ya yeni gelen beyaz adam kanguruyu görmüş, şaşırmış ve yerli (aborjen)e sormuş. Bu hayvanın adı nedir? diye. Yerli cevap vermiş "Kanguru". Beyaz adam kanguruyu hep hayretler içinde izlemiş. "Kanguru" demişler o zamandan beri. Oysa ki "kanguru" yerli dilinde "bilmiyorum" demekmiş....
Alexa dünya ve ülke sıralamasında hiç bir zaman gerçek verileri yansıtmamıştır. Eskiden hiç kaideye almazdık. Son dönemlerde SEO açısından önemli olduğu konusu sıkça vurgulanmaya başlamıştır. Bana göre bu konu kanguru hikayesine dönmüş:
"Avustralya'ya yeni gelen beyaz adam kanguruyu görmüş, şaşırmış ve yerli (aborjen)e sormuş. Bu hayvanın adı nedir? diye. Yerli cevap vermiş "Kanguru". Beyaz adam kanguruyu hep hayretler içinde izlemiş. "Kanguru" demişler o zamandan beri. Oysa ki "kanguru" yerli dilinde "bilmiyorum" demekmiş....
ya kaçtır dikkat ediyorum web konusunda bilgi sahibi kişiler hep böle bilge hikaye anlatıyolar valla ezeldeki ramiz dayıyı andırmaya başladınız yavaş yavaş gözümde ne yalan söylim bende bilge olunca bende bilge hikayelerle örnekleme de bulunacam aslana sormuşlar neden ensen kalın diye o da nerem ince ki demiş .P
Lafa daldık, şu an itibari ile 5 sıra daha yukarı çıkmış bulunuyorum Askere gitmeden bi kaç backlink alıp zirveye çöreklensem mi
Hızlı öğrenme buna derim :harika: