İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alexa Gurubu

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google.fr de ara o zaman ilk sayfada cıkıyorum :)) yada .com da com.tr olunca nedense cıkmıyorum apaci muzik apıcı muzık yazınca falan çıkıyor

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
düşmedi mi hala alexalarınız :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100

Domain 30 günlük.

13 marttan beri aktif olarak içerik giriyorum.

Gruba ne zaman katıldığımı bilmiyorum ama 13 marttan sonra olduğu kesin.

Herhangi bir sanal hit almadım, hitlen.net vs gibi sitelerden.

Gruba girdiğimde alexa 16.5 milyonken, şuan 870.000 alexam :)

Dun 999.200 idi, bugun 870.000 oldu, yarın ne olur bilinmez.

Nasıl hocam durum sizce ? :hihi:

1 yıllık siteler anca görüyor bu alexa değerini, yanlışmıyım?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255

yerlerdeyiz:D
15m ile başlayan üyeler vardı şimdi neredeler, alexa ban atacak bizim sitelere ondan korkuyorum, düşünsenize alexanız 25m de ve hiç düşmüyor kabus gibi:D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249

Domain 30 günlük.

13 marttan beri aktif olarak içerik giriyorum.

Gruba ne zaman katıldığımı bilmiyorum ama 13 marttan sonra olduğu kesin.

Herhangi bir sanal hit almadım, hitlen.net vs gibi sitelerden.

Gruba girdiğimde alexa 16.5 milyonken, şuan 870.000 alexam :)

Dun 999.200 idi, bugun 870.000 oldu, yarın ne olur bilinmez.

Nasıl hocam durum sizce ? :hihi:

1 yıllık siteler anca görüyor bu alexa değerini, yanlışmıyım?

yerlerdeyiz:D
15m ile başlayan üyeler vardı şimdi neredeler, alexa ban atacak bizim sitelere ondan korkuyorum, düşünsenize alexanız 25m de ve hiç düşmüyor kabus gibi:D

Alexa dünya ve ülke sıralamasında hiç bir zaman gerçek verileri yansıtmamıştır. Eskiden hiç kaideye almazdık. Son dönemlerde SEO açısından önemli olduğu konusu sıkça vurgulanmaya başlamıştır. Bana göre bu konu kanguru hikayesine dönmüş:
"Avustralya'ya yeni gelen beyaz adam kanguruyu görmüş, şaşırmış ve yerli (aborjen)e sormuş. Bu hayvanın adı nedir? diye. Yerli cevap vermiş "Kanguru". Beyaz adam kanguruyu hep hayretler içinde izlemiş. "Kanguru" demişler o zamandan beri. Oysa ki "kanguru" yerli dilinde "bilmiyorum" demekmiş....:)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Alexa dünya ve ülke sıralamasında hiç bir zaman gerçek verileri yansıtmamıştır. Eskiden hiç kaideye almazdık. Son dönemlerde SEO açısından önemli olduğu konusu sıkça vurgulanmaya başlamıştır. Bana göre bu konu kanguru hikayesine dönmüş:
"Avustralya'ya yeni gelen beyaz adam kanguruyu görmüş, şaşırmış ve yerli (aborjen)e sormuş. Bu hayvanın adı nedir? diye. Yerli cevap vermiş "Kanguru". Beyaz adam kanguruyu hep hayretler içinde izlemiş. "Kanguru" demişler o zamandan beri. Oysa ki "kanguru" yerli dilinde "bilmiyorum" demekmiş....:)

Ya hocam saat gecenin 3ü, böyle anlamlı hikayeler falan, çözemedim hikayeyi, sabah bida okuyacam :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
daniel son cümleyi idrak et lütfen:D
rep veremedim eif +trader mi versem ney:D (Xman)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Böldüysem özür dilerim. Siz yapın sörfünüzü bakmayın söylediklerime :)

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

ya kaçtır dikkat ediyorum web konusunda bilgi sahibi kişiler hep böle bilge hikaye anlatıyolar valla ezeldeki ramiz dayıyı andırmaya başladınız yavaş yavaş gözümde ne yalan söylim :) bende bilge olunca bende bilge hikayelerle örnekleme de bulunacam aslana sormuşlar neden ensen kalın diye o da nerem ince ki demiş .P

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
ya kaçtır dikkat ediyorum web konusunda bilgi sahibi kişiler hep böle bilge hikaye anlatıyolar valla ezeldeki ramiz dayıyı andırmaya başladınız yavaş yavaş gözümde ne yalan söylim :) bende bilge olunca bende bilge hikayelerle örnekleme de bulunacam aslana sormuşlar neden ensen kalın diye o da nerem ince ki demiş .P

Hızlı öğrenme buna derim :harika::D

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Lafa daldık, şu an itibari ile 5 sıra daha yukarı çıkmış bulunuyorum :) Askere gitmeden bi kaç backlink alıp zirveye çöreklensem mi :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
serdarca ya fullegal.gen.tr den link vereyim mi?

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hızlı öğrenme buna derim :harika::D

gözlemlerim iyidir :)

@paulshark hocam askere gitcen zaten yerinde olsam gider başka şeylerle vakit harcarım ama sende haklısın bu web işi bi süre sonra iş olmaktan cıkıyor aşka dönüşüyor

<div id="parantez">
noluyosa bana böyle forum havası yutunca garip garip konusmaya basladım .P
</div>
.p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5