Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Alexa kategori resmen çöplüğe döndü.

isousluer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
Arkadaşlar alexa kategorisine gireyim bi dedim. Önüne gelen alexa grubu yorum grubu zart grubu zurt grubu ne bulduysa açmış. Zamanında bende açtım da benim açtığım zamanda en fazla 3 grup vardı. Yönetici arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim.

RepLication

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
Alexa'da yapılabilecek veya paylaşılabilecek çok şeyde yok. Kimseye bu gruba gir diye zorlayamassın kimseye grup kısıtlaması yapıp istemediği kişilerle aynı grupta olmasını sağlayamassın. İsteyen grup kurar ve istediği kişilerle çalışır.
Zaten alexa bölümünde paylaşılacak 1-2 ana konu vardır onlarda sabitlenir. Diğer konular ya sorun olur, ya merak edilen konu olur, ya grup konusu olur yada kişilerin ücret veya program karşılığı düşürdüğünü legalpara eden konu olur.

Ben böyle düşünüyorum bilmem ne kadar doğru.

isousluer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
Haklısın da arkadaşım baştan aşağı gruplar var. Bunlara da bir kısıtlama getirilirse hiç fena olmaz.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
neden kısıtlama getirilsin ki? gruplar genelde 10 kişi oluyor ve bu sayıya ulaşılınca başka alım olmuyor, dolayısıyla gruba katılacak olan kişi kendi alexa grubunu kurmak istiyor

Lanet

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
141
Bu kirlilik değil dayanışmadır, dayanışmalara da kısıtlama getiremeyiz.

Mehmet5

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
21
Benim fikrimi soracak olursanız herhangi bir kısıtlama getirilmesini istemem. Ancak katılım olmayan konular bir süre sonra silinebilir.

Lanet

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
141
Evet bu fikir üzerinde düşünülebilir.

EmiR34

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
301
Benim fikrimi soracak olursanız herhangi bir kısıtlama getirilmesini istemem. Ancak katılım olmayan konular bir süre sonra silinebilir.
Bencede zaten bu kurulan grupların çoğu 3-4 gün anca oluyo bir tek ilk kurulan grup haftalardır var.