İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alin size Godaddy

B

Bedavalar-Net

Misafir
3 Gün önce godaddy den kredi karti ile bir domain almistim,o domaini yönlendirdim,ve iki gündür domainim yani stem yayindaydi,bugün girdim isten gelince sitem baktim acilmadi,düsündüm serverdendir diye,hayir serverde bir sorun yok,godaddy e ilk alisverisimden sonra bana verdikleri customer number ve benim belirledigim sifremle gireyim bakayim dedim neler oluyor diye,giremedim,üye girisi yapamadim.Sifrenizi resetleyin yaziyor onu apayim dedim,bilgiler [email protected] mail adresine gönderildi diye yaziyor. (...) nokta nokta yazmasi dogal onda bisey yok.Ückagida geldim kesin,az nce bir mail attim bakalim ne cevap gelicek.Aldigim domain name de .us .Hadi .us larin alimi icin bir baska birsey gerekli deseniz madem öyle en azindan domainimi alöirlardi elimden,ne diye account girisi yapmama izin vermiyolar anlamiyorum.Valla kaba olacak ama baslarim godaddy sine filan.Insallah kredi karti ückagitciligina kurban gitmem,belli mi olur calisanlarinda belki bir poh yiyen olabilir.Valla domain baska yerlerde 1 dolar olmus diyecekler namerdim Online.net den sasmam.Durduk yere basima agrilar girdi ya,sinir oldum.Amerikalilardan hersey beklerin,hepsinin köküne kibrit suyu valla.Ha domainimi söylemeyecektim söyleyeyim kimsenin aklinda soru isaret kalmasin,iki gündür yayinda olan sitemin domain name i gazeteler.us

saygilar.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu sebeplerden dolayı domain kayıtlarında godaddy gibi aracıları kullanmıyorum direk kendim servere kayıt ediyorum daha güzel ve rahat. baş ağrısı yok.. dakikalar içinde domainler hazır (tabii .dk felan olursa bir kaç saatte sürebilir :) )

B

Bedavalar-Net

Misafir
Dear Tuna

Thank you for contacting Customer Support. There has been a problem with the order.
Upon refunding your purchase, your order was cancelled and your account was locked. I have forwarded this information to the correct department, and they will be contacting you as soon as possible. We will not be able to assist you with this issue in this department. Please wait
for them to contact you for further information. I do apologize for any inconvenience this may cause.

Please let us know if we can help you in any other way.

Don't let "no lock, no deal" come between you and your customers. Show them that transactions on your site are secure and encrypted! Click here for more information.

Sincerely,

Michael P.
GoDaddy.com
Customer Service Representative

General Support: 480-505-8877
Billing: 480-505-8855

Böyle bir mail geldi,cevírdi bir arkadas da anlama veremedim ne oluyor,anlayan varsa :) ya benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez ha..biraksammi bu isleri nedir.:(

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain adı sorumluğu taşıyanlar. mesela .de için denic.de
böylece direk olarak domain alıyorum. kendi nameserverimi ekliyorum olay bitti. en güvenilir işlem.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bedavalar-Net' Alıntı:
benim konu gecildi sizin konumu basladi arkadaslar?
seninki ilgilenen kişiye devam iletmiş mesajını asıl cevabın daha gelecek bekle biraz sabır sabıır bak bende google'e endekslenmek için nasıl bekliyorum :)

T

TurkishDomains

Misafir
Godaddy.com da .us uzantılı domain almaya çalışmıştım geçmişte ama Amerikan vatandaşı filan olmanız gerekir denmiş ve işlem yapılmamıştı, domaini kaydedemedim yani.

Godaddy ile ilgili son yorumlarım gibi bu yorumum da olumsuz olacak. Bundan iki ay önce favorim idi ancak şu an gitgide kendisini bozuyor, benden söylemesi.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
allah allah sende bi sorun olmuş. bende hiç bir zaman sorun olmadı godaddy den. .us domainlerim de var belki biliyorsundur :D neyse geçmiş olsun. ama Godaddy ye devam :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TurkishDomains' Alıntı:
Godaddy.com da .us uzantılı domain almaya çalışmıştım geçmişte ama Amerikan vatandaşı filan olmanız gerekir denmiş ve işlem yapılmamıştı, domaini kaydedemedim yani.

Godaddy ile ilgili son yorumlarım gibi bu yorumum da olumsuz olacak. Bundan iki ay önce favorim idi ancak şu an gitgide kendisini bozuyor, benden söylemesi.

şu anda sadece amerkian vatandaşımısın diye soru soruyor. herhangi bir problem olmuyor yani...

A

Altavista

Misafir
Acaba abim amerikan vatandasimisin sorusuna evet i mi isaretledi,olabilir demi eger evet i isaretlediyse atilabilir.(bu arada tuna benim abim)Ingilizce bilmiyor cünki cahil adam :))(kizma abiii)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Cahilmi : ) Yok janem :D

Sesi çok tatlı ama :D

GoDaDy Sux :D

B

beynit

Misafir
Bedavalar-Net' Alıntı:
Dear Tuna

Thank you for contacting Customer Support. There has been a problem with the order.
Upon refunding your purchase, your order was cancelled and your account was locked. I have forwarded this information to the correct department, and they will be contacting you as soon as possible. We will not be able to assist you with this issue in this department. Please wait
for them to contact you for further information. I do apologize for any inconvenience this may cause.

Please let us know if we can help you in any other way.

Don't let "no lock, no deal" come between you and your customers. Show them that transactions on your site are secure and encrypted! Click here for more information.

Sincerely,

Michael P.
GoDaddy.com
Customer Service Representative

General Support: 480-505-8877
Billing: 480-505-8855

Böyle bir mail geldi,cevírdi bir arkadas da anlama veremedim ne oluyor,anlayan varsa :) ya benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez ha..biraksammi bu isleri nedir.:(

Adamlar basit olarak anlatmışlar işte , kredi kartıyla ödedin ve bu siparişi iptal etmişler ve bu konuyla ilgili departmana atamışlar .

Lütfen godaddy ile ilgili bu düşüncelerinizi yabancı forumlarda açıklamayınız , adamlar Fastest Growing Domain kayıt edenler içinde 1 numara .

Büyük bir şirket değiller , şu an için domain kayıt piyasasının ( tüm dünyada ) %12 sine sahipler. Yani en büyükler ...

Ben kullanmıyorum , enom ve onlinenic daha hoşuma gidiyor . Onlinenic ayrıca daha ucuz , ama godaddy de laf atılıcak bir firma değil ...

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
garip.
godaddy ile çok çalıştım halen de çalışıyorum. hiç negatif birşeye rastlamadım.
üçkağıtçılık yapacaklarına da ihtimal vermem doğrusu...

B

Bedavalar-Net

Misafir
Ben yasayip gördüklerime göre degerlendirme yaparim benim kisisel görüsüm godaddy bitmistir benim icin.

1.beynit laf atilacak firma degil diyorsun,benim basima gelen ortada.
2.Sitemedya: ihtimal vermem doğrusu...diyorsun tamam arkadasim ben kafadan salladim.

Neyse herkez bildigi yoldan devam etsin.

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende uzun zamandır godaddy kullanıyorumö gayet menunum hiç bir sorun olmadı. Domain alıyorum 15dk içinde aktif oluyor. Dns değiştiriyorum önceden 10-15k içinde yönleniyordu ama şimsi sistem değişti herhalde 1 gün içinde değişiyor. Çevremdeki herkesede godaddy i tavsiye ediyorum. Bu tür aksaklıklar, sorunlar her firmada insanın başına gelebilir artık birazda şans meselesi :)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Available: gazeteler.us

domaini kayıt etmemişler.Kredi kartından para çekememişler sanırım sebeb bu

B

Bedavalar-Net

Misafir
Heryer cekebiliyor o beceriksizlermi cekememisler parayi,bravo valla.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.