B
Bedavalar-Net
Misafir
3 Gün önce godaddy den kredi karti ile bir domain almistim,o domaini yönlendirdim,ve iki gündür domainim yani stem yayindaydi,bugün girdim isten gelince sitem baktim acilmadi,düsündüm serverdendir diye,hayir serverde bir sorun yok,godaddy e ilk alisverisimden sonra bana verdikleri customer number ve benim belirledigim sifremle gireyim bakayim dedim neler oluyor diye,giremedim,üye girisi yapamadim.Sifrenizi resetleyin yaziyor onu apayim dedim,bilgiler [email protected] mail adresine gönderildi diye yaziyor. (...) nokta nokta yazmasi dogal onda bisey yok.Ückagida geldim kesin,az nce bir mail attim bakalim ne cevap gelicek.Aldigim domain name de .us .Hadi .us larin alimi icin bir baska birsey gerekli deseniz madem öyle en azindan domainimi alöirlardi elimden,ne diye account girisi yapmama izin vermiyolar anlamiyorum.Valla kaba olacak ama baslarim godaddy sine filan.Insallah kredi karti ückagitciligina kurban gitmem,belli mi olur calisanlarinda belki bir poh yiyen olabilir.Valla domain baska yerlerde 1 dolar olmus diyecekler namerdim Online.net den sasmam.Durduk yere basima agrilar girdi ya,sinir oldum.Amerikalilardan hersey beklerin,hepsinin köküne kibrit suyu valla.Ha domainimi söylemeyecektim söyleyeyim kimsenin aklinda soru isaret kalmasin,iki gündür yayinda olan sitemin domain name i gazeteler.us
saygilar.
saygilar.